Pernilla Wahlgrens oro efter Christian meddelande: ”Jag vill ju inte...”

CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i drygt ett år nu och det är en stor omställning för Pernilla, som varit singel de senaste åren.
Nu blir hon livrädd efter att ha fått ett meddelande från Christian.
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har många bollar i luften och i realityserien Wahlgrens värld har tittarna fått följa hennes liv. Pernilla är nu inne på den 11:e säsongen och under årens lopp har mycket hänt.

I den allra första säsongen bodde fortfarande alla barnen hemma, förutom hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 32. Sedan dess har Bianca Ingrosso, 27, byggt sitt imperium inom smink. Benjamin Ingrosso, 24, har blivit en fullfjädrad artist och Theo Wahlgren, 15, har vuxit upp och blivit en tonåring.

Men nu får vi inte glömma något annat riktigt stort som hänt. Nämligen att Pernilla har träffat kärleken! Mannen som fångat hennes hjärta är ingen mindre än Christian Bauer, 56.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas förändringar med bloggen och showen

Pernilla och Christian träffades genom en gemensam vän som tyckte att de skulle gå på en dejt. Sagt och gjort och förra våren kunde paret bekräfta sin kärleksrelation. Sedan dess har Pernilla och Christian njutit av varandras sällskap och i Wahlgrens värld får man följa deras relation på nära håll.

Pernilla har ganska fullt upp i sitt liv just nu. Förutom Wahlgrens värld så turnerar hon med sin show Pernilla Wahlgren har fått hybris, hon sitter i expertpanelen i Masked singer och nyligen lanserade hon sitt eget sminkmärke.

Men det finns ett projekt som hon faktiskt lagt av med helt: nämligen bloggen.

”Tiden är kommen för att säga farväl. Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!”, skrev Pernilla efter beslutet om bloggen.

Även i showen Pernilla Wahlgren har fått hybris kommer det nu ske en förändring. Det är nämligen som så att den forne medlemmen Ola Forssmed, 48, hoppar av och istället ersätts han av Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 45!

Exklusivt
Sara Montazamis barnbesked – dagar efter bröllopslyckan

Christians meddelande till Pernilla Wahlgren: ”Livrädd”

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld är det dags att fira Alla hjärtans dag. Men efter Christians sms blev Pernilla livrädd, hon verkar inte riktigt gilla att vara utom kontroll.

– Jag skrev en liten checklista till dig igår, säger Christian i programmet.

– Oh ja just det, den gjorde mig livrädd!, utbrister Pernilla.

Pernilla tar då upp telefonen och visar smset från Christian. Hon räknar då upp vad som står på checklistan.

– Jag hoppas verkligen inte att det är någon utomhusaktivitet. Och så ska jag ha på mig varma kläder och regnjacka, så då inser jag ju att jo, men det är det ju antagligen. Då kanske han blir jätteledsen och jag vill ju inte göra honom besviken. Samtidigt är jag ju inte sugen på någon utomhusaktivitet.

Christian Bauer förklarar sedan att det är till hans landställe som paret ska åka. Det ligger i Grisslehamn och där ska de bo på ett hotell.

Wahlgrens värld visas på Kanal5 på torsdagar kl 20:00 och streamar på Discovery+.

Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planerna

Se klippet här!

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!