Sara Montazami om stora bröllopslyckan med Diego – se bilderna från festen

SARA MONTAZAMI, DIEGO VALDIVIA

Sara Montazami har gift sig med sin stora kärlek Diego.
I en stor intervju med Hänt berättar hon nu allt om det sagolika bröllopet men också vad som blir nästa steg i relationen.
Se alla bilder här!
Fem underbara citat från Maria Montazami
1:31

Efter reklamen: Fem underbara citat från Maria Montazami

(1:31)

Slå på ljud

Hollywoodfrun Maria Montazami, 56, och hennes make Kamran Montazami, 60, har fyra barn tillsammans. Sara, 31, Hanna, 29, Emma, 25, och Nicholas, 23. Under årens lopp har vi fått följa Maria och livet som hemmafru och mamma i realityserien Svenska hollywoodfruar.

Sara Montazami är den äldsta i syskonskaran och i flera år har hon varit tillsammans med pojkvännen Diego Valdivia. Nu har paret tagit nästa steg i relationen och gift sig!

SARA MONTAZAMI BRÖLLOP

Sara och Diego gifte sig i Mexiko.

FOTO: FRANSISCO SALAS

Hej Sara, berätta om bröllopet!

– Bröllopshelgen var helt fantastisk. Jag och Diego höll på att stressa ihjäl oss innan bröllopet för det var så många sista-minuten-detaljer att fixa. Självklart hade vi en plan, men det var som att allt små-fix kom i sista minuten. Vi kunde knappt andas, vi hade så mycket att göra och så många telefonsamtal att göra!, säger Sara till Hänt och tillägger:

– Allt var så dyrt också.

Vad landade prislappen på om man får fråga?

– Jag vågar inte säga mer än att det var dyrt. Jag kan säga så här, det blev dubbelt så dyrt än vad vi hade räknat med.

SARA MONTAZAMI BRÖLLOP

Sara med sina syskon, föräldrar, moster och respektive partners.

FOTO: FRANSISCO SALAS

Berätta om gästerna!

– Vi hade 175 gäster, så det är verkligen många. Det blev fler än vad vi egentligen hade tänkt, men vår bröllopskoordinator sa att det var lugnt, det är alltid några som inte dyker upp. Men i vårt fall kunde varenda en komma!

– Jag var lite nervös för jag ville att allt skulle bli perfekt. Jag ville inte att något skulle gå fel eller att några skulle hamna i bråk. Men det var ärligt talat helt otrolig energi och jag var så imponerad av våra gäster. De var på så himla bra humör hela helgen. Många kände inte varandra heller, men efter den här helgen har de blivit vänner och umgås!

SARA MONTAZAMI BRÖLLOP

Sara och hennes tjejkompisar.

FOTO: FRANSISCO SALAS

Självklart var familjen på plats under bröllopshelgen i Mexiko och lillasyster Hanna gav ett tal som Sara sent kommer glömma.

– Min syster Hanna gav ett så vackert brudtärne-tal, säger Sara till Hänt.

SARA MONTAZAMI BRÖLLOP

Maria, Sara och Kamran.

FOTO: FRANSISCO SALAS

Det låter helt underbart! Vart blir smekmånaden?

– Vi åker imorgon! Vi ska tillbaka till Mexiko, men inte samma del som där vi gifte oss. Det är väldigt lugnt där, vackra stränder och det blir bara Diego och jag. Hans syster bor dock i närheten så vi ska träffa henne en av dagarna, men resten av dagarna ska vi vara "honey-mooners".

Hur ser ni på framtiden? Hur funkar det att bo ihop?

– Vi har bott tillsammans i 3,5 år ungefär, kanske mer. Allt går jättebra, vi bor i Laguna beach, bara några block från havet. Det är ett fantastiskt område, verkligen ett smultronställe i Kalifornien, säger Sara och fortsätter:

– Vi är glada att bo där, men i slutet av 2023 siktar vi på att köpa ett större hus.

Hur ser ni på att skaffa barn i framtiden?

– Ja, vi vill verkligen ha barn. Jag är ju 31 nu, så vi har definitivt börjat tänka på det. Men jag tror att när vi har vårat större hus så kommer det kännas bra. Då har vi varit gifta i tre år, så förhoppningsvis kanske jag är gravid då.

– Det är ju ett stort steg, men vi är väldigt taggade.

SARA MONTAZAMI BRÖLLOP

Vi på Hänt skickar våra varmaste grattis till det nygifta paret! All lycka till er!

FOTO: FRANSISCO SALAS

FOTO: FRANSISCO SALAS/SARA MONTAZAMI

FRÅN FÖRSTASIDAN