Pernilla Wahlgren går emot Bianca Ingrosso – följarnas reaktioner: ”Inte snyggt”

Pernilla Wahlgren

Efter nyheten om att Pernilla Wahlgren slutar blogga kommer nu nästa nyhet som skapar reaktioner hos följarna.
– Vad säger Bianca?, skriver en följare.

0:24

Efter reklamen: Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

(0:24)

Pernilla Wahlgren, 54, har blivit en av Sveriges mest folkkära profiler. Hon har tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 27, gjort en succé med realityprogrammet Wahlgrens värld där vi har fått följa deras liv.

Under årens lopp har vi även fått ta del av Pernillas liv på nära håll, via bloggen, men nu meddelar hon att hon slutar helt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren slutar blogga – tackar för alla år

Under flera veckors tid har det varit tyst från Pernillas håll på bloggen. Men i ett nytt inägg berättar hon nu hur det egentligen ligger till.

”Kära följare! Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV! Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!! Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar”, skriver Pernilla och fortsätter:

Jonnas oro över sonen Lionels nya sjukdomsbesked

”Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek . Tiden är kommen för att säga farväl. Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!”

Men sysslolös kommer Pernilla definitivt inte att vara. På hennes schema finns så mycket som Wahlgrens värld, tv-programmet Masked Singer, sin egna föreställning Pernilla Wahlgren har fått hybris, klädkollektioner och husbygge. Ja, listan kan göras lång. Och nu kommer nästa nyhet!

Följarnas reaktion efter avslöjandet: ”Vad säger Bianca?”

Nyligen kom den stora nyheten att Pernilla nu även har gett sig in i skönhetsbranschen och lanserat sitt egna hudvårdsmärket – ”L’aquila”.

Gratulationerna vällde in efter Pernillas avslöjande, men det var många följare som höjde på ögonbrynen.

”Härligt nu får man prova något nytt. Vad säger Bianca om konkurrensen i familjen?”, skriver en följaren i kommentarerna.

”Konkurent med dottern? Inte snyggt gjort!”, skriver en annan.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar sin outfit inför Elle-galan

Se klippet här!

Följarna refererar till att Pernilla skulle konkurrera med dottern Biancas egna varumärke Caia. Vad Bianca själv tycker om hennes mammas nya hudvårdsmärke framgår dock inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!