LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundells tunga bakslag – 1-årige sonen Lionel sjuk igen

27 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Jonna Lundells tunga besked
Familjen Lundell har den senaste tiden haft rejält med otur då sonen Lionel drabbats av sjukdom.
Nu kommer ytterligare ett bakslag.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Jonna och Joakim Lundell är det mäktiga influencerparet som ständigt har nya projekt i kikaren. Genom deras Youtube-kanal familjen Lundell får över en miljon följare hänga med på deras upptåg.

Samtidigt som Joakim tar emot priset passade han på att fria till Jonna.

Jocke och Jonna har varit ett i par många år. De träffades redan 2011 och har mer eller mindre hängt ihop sedan dess, även om de haft några uppehåll i sin relation så har de alltid hittat tillbaka till varandra. Och 2016 friande Joakim till Jonna i direktsänd tv, när paret vann ett pris på Guldtuben.

– Jag är världens fegis, jag gråter jämt, och jag vågar aldrig säga det jag egentligen vill säga. Så jag kommer säga en sak här: Jonna Lundell, du är den jag älskar mest på hela jorden, och du är den rätta människan för mig. Så jag frågar dig, vill du gifta dig med mig? frågade Joakim.

Det modiga frieriet fick Jonna Lundell att brista ut i gråt, och självklart sa hon ja!

Annons

Återkommande sjukdomen i familjen – Joakim Lundells ord


Spola fram tiden sex år. Idag bor Youtube-paret i sitt lyxiga hus i Norrköping, med den saftiga prislappen på nästan sju miljoner kronor. Där bor paret med sina två barn Lunabell, 3, och Lionel, 1.

Men på senaste har deras familjeliv kantats av sjukdomar. Det hela började med att sonen Lionel Lundell drabbades av en ihärdig feber, som han sakta återhämtade sig från – fast än han var ovanligt trött. Det är något som pappa Joakim berättade om på sin Instagram:

”Lillprinsen har nu återhämtat sig från hög feber, han var så trött att han somnade under blöjbytet på skötbordet!”, berättar Joakim.

De trogna följarna visade sin kärlek i kommentarsfältet.

”Krya på dig Lionel!", skriver en följare.

”Krya på dig gubben”, skriver en annan.

Familjens tunga bakslag – Lionel Lundell sjuk igen

Men sen blev Lionel Lundell sämre igen. Nu har lillkillen drabbats av feber igen, vilket Jonna Lundell berättar på sin Instagram story.

”Feber för tredje gången på 1,5 veckor”, skriver hon, ihop med en leende gråt-emoji.

Det måste kännas otroligt jobbigt för föräldrarna Jocke och Jonna, och självklart för Lionel. Vi hoppas verkligen att den lilla killen snart blir frisk!

Lionel Lundell


FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons