Följarnas stöd – efter Joakim Lundells sjukdomsbesked med sonen

Joakim Lundell

Influencerparet Joakim och Jonna Lundell är tvåbarnsföräldrar. Nu stöttar deras följare efter att Joakim öppnat upp sig om sonens sjukdomsbesked.

”Stackare”, skriver en följare.
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, har haft en minst sagt framgångsrik karriär inom Youtube. De har rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen och vunnit titeln som Årets Youtuber – flera gånger.

Jocke och Jonna är föräldrar till dottern Lunabelle, 3, och sonen Lionel,1. Men resan till att bilda egen familj har inte varit helt självklar. Paret försökte nämligen under en längre period med att bli med barn – innan de till slut lyckades. Det är något som Jonna tidigare öppnat upp sig om i podcasten Sanningen måste fram:

– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex när vi försökte bli gravida med Lunabelle. Då var det så himla osexigt, för det var så himla planerat.

Efter att influencer-paret kommit över den tiden menar Jonna att deras sexliv sedan blivit mycket bättre.

– Efter det kom vi in i en sexperiod. För då var första gången på flera år som vi ens kunde bara njuta, säger hon.

Därför försöker paret inte att skaffa fler barn

Paret har flera gånger fått frågan om de planerar att skaffa fler barn – men har inte alltid varit helt tydliga med hur de tänker. I en frågestund på Instagram öppnar Joakim Lundell upp sig om sina tankar:

”Jag är jättenöjd faktiskt. Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden” förklarar han på sin Instagram story.

Med andra ord verkar i alla fall Joakim vara nöjd för tillfället. När han åter igen fick frågan av en följare om de planerar att skaffa ett tredje barn, var svaret den här gången allt mer tydligt:

”NEEEEJ!”

Jonnas ilska efter händelsen med barnen: “Skitlack”

Lundells sjukdomsbesked gällande sonen

Att de dubbla småbarnsföräldrarna Joakim och Jonna inte känner någon stress inför att skaffa ytterligare ett barn, är inte helt oförståeligt. I parets podcast ”Jocke & Jonna – sanningen måste fram", har Jonna tidigare berättat om kampen med barnen:

– Barnen kan för det första inte vara nära varandra för då har de ihjäl varandra, och de kan absolut inte sitta still, berättar hon.

Och när de små liven råkar illa ut går det åt mycket energi av vara orolig för dem. Nyligen berättade Joakim på sin Instagram om sonen Lionels sjukdomstillstånd.”Lillprinsen har nu återhämtat sig från hög feber, han var så trött att han somnade under blöjbytet på skötbordet!”, berättar Joakim.

Stödet från följarna haglar in i kommentarsfältet:

”Krya på dig Lionel!", skriver en följare.

”Krya på dig gubben”, skriver en annan.

”Stackare”, skriver en tredje.

Nu håller vi tummarna för att familjen får vara friska framöver!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!