Joakim Lundells nya barnbesked – stora avslöjandet inför alla

17 apr, 2022 
Joakim & Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell har idag två barn.
Men vill de ha fler?
Nu svarar Joakim på frågan.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, blev kända genom sin Youtube-kanal som de startade för cirka sex år sedan. Sedan dess har de haft en minst sagt framgångsrik karriär där de rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen samt knipit titeln som Årets Youtuber flertalet gånger.

Men förutom imponerande karriärer har de även en familj att vara stolta över. Joakim och Jonna är nämligen föräldrar till de två busfröna Lunabelle och Lionel.

Nu svarar Joakim på frågan om de vill ha fler barn framöver eller ej. Och svaret är väldigt tydligt.

Jonna Lundell om kampen att bli gravid

Det händer mycket kring Lunabelle och Lionel. De båda är nämligen fulla av energi, något som kan trötta ut Joakim och Jonna ibland. Men trots att det stundtals är lite kaotiskt hemma hos familjen Lundell är Joakim och Jonna såklart överlyckliga över att ha fått två barn. Men vägen dit var inte helt enkel.

I den gemensamma podcasten Jocke & Jonna – sanningen måste fram berättar de om kampen att bli gravida med deras första barn.

– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex när vi försökte bli gravida med Lunabelle. Då var det så himla osexigt, för det var så himla planerat, säger Jonna i podden och fortsätter:

Annons

– Efter det kom vi in i en sexperiod. För då var första gången på flera år som vi ens kunde bara njuta.

Joakim Lundells nya barnbesked – avslöjandet inför alla

Joakim har tidigare sagt att det just nu inte är aktuellt med ett syskon.

– Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden, sa Joakim bland annat på en Instagram story i höstas.

Men även fast Joakim var tydligt med att de inte vill ha att tredje barn den närmsta tiden så verkade det ändå som att de höll dörren öppen för en ytterligare familjemedlemmen framöver. Men nu verkar paret ha bestämt sig - inga fler barn.

Under en frågestund på Instagram får Joakim nämligen frågan om de har planer på att skaffa fler barn, varpå han svarar:

”NEEEEJ!”

Ja, det går trots allt inte att misstolka det svaret!

FOTO: TT, TV4

Annons