Bianca Ingrosso i tårar efter svåra avskedet: “Sista gången ihop”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har just nu stängt ett stort kapitel i sitt liv.
Nu berättar hon om det svåra avskedet.
”Sista gången ihop”, skriver hon.
0:24

Efter reklamen: Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

(0:24)

Den framgångsrika influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har många järn i elden. Vi har bland annat sett henne som en av huvudpersonerna Wahlgrens värld. i Efter tio säsonger valde Bianca nyligen att lämna realityserien.

Mamma Pernilla Wahlgren har tidigare berättat för Aftonbladet om anledningen bakom dotterns beslut.

– Det har gått så bra för henne med Caia som är hennes huvudsyssla och sen har hon Talang och sina samarbeten och sin Youtube-kanal. Det som har hänt nu är att hon har hittat glädjen och är med i ”Wahlgrens värld” när hon vill och känner för det och inte som förut när det kom hem ett team fyra dagar i veckan som alltid måste filma, sa hon då.

Att det går bra för Bianca ekonomiskt råder det ingen tvekan om. Nyligen köpte hon en ny lägenhet. Den unika paradvåning ligger på Östermalm och har en saftig prislapp på över 40 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om priset på nya lägenheten

Bianca Ingrossos sorg efter beslutet: ”Hjärtekross”

Även Bianca har uttalat sig om känslorna som väcks av att lämna 6 år av inspelningar bakom sig.

”Och där tog säsong 10 slut Säsong 10, fattar ni!! SÄSONG 10 Från start har vi haft samma team som idag är bland dem jag älskar allra allra mest. Vår egna lilla familj, vår lilla intima bubbla med interna skämt som bara vi förstår. Fyfan vad vi har skrattat, gråtit, rest och gått igenom saker tillsammans. Allt ifrån kärlek, hjärtekross, barn, flytt och karriär. Jag älskar er med hela hjärta!!! Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran”, skrev Bianca på sin Instagram i samband med beskedet.

Det känslosamma avskedet: ”Sista gången ihop”

Den senaste tiden har Bianca sysslat med ett stort samarbete som bland annat har inkluderat plåtningar och festliga event med andra influencers. Nu skriver en tårfylld Bianca om känslorna över att det inte blir fler fotograferingar med företaget.

”Så här känslosam blev jag av att komma in på den stora dagen och veta att det är sista gången ihop”, skriver hon på sin Instagram.

Bianca Ingrosso

FOTO: INSTAGRAM, TT, TV4

SENASTE NYTT!