LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundells avslöjande om graviditeten – nu berättar hon

13 apr, 2022 
Jonna och Jocke Lundell
Joakim och Jonna Lundell är föräldrar till barnen Lunabelle och Lionel.
Men vägen till att lyckas bli gravid har inte varit spikrak.
I makarnas podcast Sanningen måste fram berättar Youtube-profilen om kampen med Jocke.
– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex, säger Jonna.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Innan Joakim Lundell, 36, träffade sin nuvarande hustru Jonna Lundell, 28, levde han ett hårt liv. Han hade gjort sig känd som en riktig festprisse i dokusåpan Kungarna av Tylösand och på den tiden gick han under namnet Jockiboi.

2011 ändrades Jockes liv totalt, när han sprang på Jonna för första gången på en stor marknad. Han var intresserad direkt, men hon var inte lika fascinerad av Jocke.

Ett par turer senare blev de ihop och 2016 ringde bröllopsklockorna. Idag har Jocke och Jonna en stabil relation och driver ett imperium ihop.

Jocke Lundell om konflikten mellan Lunabelle och Lionel

Youtube-profilerna är inte bara äkta makar, de är även föräldrar till barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 1. Just nu är det inte aktuellt med ett syskon, vilket Joakim nyligen förklarade på Instagram.

Annons

– Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden, sa Joakim Lundell på Instagram story i höstas.

Jocke och Jonna har definitivt fullt upp just nu med Lunabelle och Lionel. De befinner sig nämligen båda i en tuff fas, och föräldrarna försöker dagligen undvika att barnen hamnar i luven på varandra.

– Så som det är nu, det är den värsta perioden någonsin. Den ena är för liten för att kommunicera på rätt sätt och den andra börjar bli sin egen individ, förklarade Jocke nyligen i makarnas egna podcast Sanningen måste fram.

Jonna Lundell om gravidkampen

Trots att det stundtals är lite kaotiskt hemma hos familjen Lundell är Jocke och Jonna såklart överlyckliga över att ha fått två barn. Och vägen dit var inte helt självklar.

Annons

I det senaste avsnittet av deras podcast pratar Youtube-profilerna en hel del om sex, och minns då tillbaka till tiden då de försökte bli gravida med sitt första barn.

– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex när vi försökte bli gravida med Lunabelle. Då var det så himla osexigt, för det var så himla planerat.

Jonna Lundell menar att de försökte länge innan de till slut lyckades, och att deras sexliv sedan blev mycket bättre.

– Efter det kom vi in i en sexperiod. För då var första gången på flera år som vi ens kunde bara njuta, säger hon.

FOTO: Discovery+

Annons