TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim Lundell om konflikten mellan barnen Lunabelle och Lionel

06 feb, 2022 
Joakim Lundell, Lionel och Lunabelle
Joakim och Jonna Lundells barn kommer inte alls överens just nu.
I makarnas podd berättar Jocke om konflikten mellan Lunabelle och Lionel.
– Det är tjafs, skrik och gråt hela tiden, säger Youtube-profilen.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 27, blev kända genom att göra videor på Youtube. Det som började som en rolig grej blev snart ett imperium och idag är makarnas kanal en av de mest populära på plattformen.

2016 gifte sig Jocke och Jonna och två år senare fick de sitt första barn, dottern Lunabelle, 3. Sommaren 2020 blev familjen komplett när lillebrodern Lionel, 1, kom till världen. På Instagram har Joakim Lundell förklarat att han inte önskar fler barn inom den närmsta framtiden.

– Jag är jättenöjd faktiskt. Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har, sa han då.

Jocke och Jonna Lundells stora ilska efter vandaliseringen

Att vara en offentlig person är inte alltid en dans på rosor, vilket både Jocke och Jonna har fått uppleva många gånger.

Annons

För ett par månader sedan vaknade Joakim Lundell till en förskräcklig syn. När han gick ut på uppfarten till huset såg han att någon hade kastat ägg på hans bil under natten. På Instagram uttryckte Youtube-profilen sin ilska.

– Folk har ju svårt att förstå det här med mitt och vad som är deras. I natt har de haft lite roligt och kastat ägg på bilen, sa han då.

Vandaliseringen upprörde såklart även Jonna, som också gick ut på Instagram och berättade om sina känslor.

”Bete er och visa respekt för helvete. Låt oss vara i fred hur kan det ens bara svårt att förstå det?”.

Jocke och Jonna om konflikten mellan barnen

Just nu är makarna Lundell i en tuff period igen men den här gången handlar det om någonting helt annat, nämligen deras barn. Lunabelle och hennes lillebror Lionel kommer inte alls överens för tillfället, vilket de berättar i det senaste avsnittet av podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram.

Annons

– Så som det är nu, det är den värsta perioden någonsin. Den ena är för liten för att kommunicera på rätt sätt och den andra börjar bli sin egen individ, säger Joakim och fortsätter:

– De kan inte leka med varandra överhuvudtaget. Det är tjafs, skrik och gråt hela tiden.

Lionel är för liten för att prata, men drar gärna sina familjemedlemmar i håret och kläderna. Jocke berättar att han gråter och skriker konstant, men att det förhoppningsvis vänder snart.

– Jag tror att man bara får ha tålamod. För när han har kommit igenom den här fasen så kommer det att vara två betydligt enklare barn.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons