Pernilla Wahlgrens miss på Theos stora dag – kaoset inför alla

PERNILLA WAHLGREN, THEO WAHLGREN

Pernilla Wahlgren flög hem från Spanien för att gå på sonen Theos konfirmation.
Det blev minst sagt en stressig dag för mamma Pernilla. Det hela ledde till att hon gjorde en rejäl miss på sonens stora dag.
–De hade jag totalt missat, säger Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, syns ofta i rampljuset med olika tv-projekt, senast har vi fått se henne i program som Masked singer och Wahlgrens värld och såklart hennes egna föreställning Pernilla Wahlgren har hybris. Hon driver också podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med Sofia Wistam, 56.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lämnade Spanien och flög hem till Sverige

Denna sommar har Pernilla spenderat en hel del tid i Spanien med pojkvännen Christian Bauer, 56, i det välkända huset Casa Rosa i Marbella.

Men Casa Rosa är snart ett minne blott då Pernilla gick och köpte ett till hus tillsammans med pojkvännen, vilket de valt att döpa till Casa Piña. Först kallades det däremot för Casa Rosa 2.0.

Men nyligen lämnade Pernilla Spanien för en kort stund och reste tillbaka hem till Sverige för att träffa sonen Theo Wahlgren, 15.

Anledningen till den plötsliga hemresan berodde på att den yngsta sonen har konfirmerat sig vilket Pernilla såklart inte ville missa. Theo är det enda barnet i familjen Wahlgren/Ingrosso som har konfirmerat sig, berättar Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam i avsnittet Lyxproblem.

– Jag har fyra barn och ingen har konfirmerat sig, inte mina syskon heller. Så det här var min första konfirmation och det var så fint, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag älskar kyrkan, jag är kristen och tycker det är så trevligt att vara i kyrkan.

Exklusivt
Därför firar inte Anders Bagge sin bröllopsdag

Pernillas miss under Theos stora dag: ”Panik”

Dagen innan Theo skulle konfirmera sig berättade han för mamma Pernilla om vad som skulle handlas.

– Theo berättar för mig dagen innan konfirmationen att de skulle ha på sig vita linnebyxor och vit linneskjorta, så jag börjar springa runt i affärer för att köpa det till honom, säger hon i podden och fortsätter:

– Samma dag som Theo ska till kyrkan får han reda på att alla ska bära kostym på sig och det var 15 minuter innan han skulle vara i kyrkan.

Pernilla berättar då om paniken som uppstod och att hon hysteriskt började springa runt i butiker för att hitta en kostym till sonen.

– Tillslut hittade jag en kostym till honom, säger Pernilla och skrattar.

Men kaoset slutade inte där. Pernilla hade helt glömt att de ska vara en mottagning efter konfirmationen – vilket alla de andra barnen hade.

– Alla andra har mottagning hemma med familj och vänner, det hade jag totalt missat.

Firandet fortsatte inte hemma hos Pernilla utan de gick istället till Beirut Café, där de åt massor av mat för att därefter fortsätta middagen på Oliver Ingrossos, 32, restaurang Olli.

Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Se klippet här!

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Instagram

SENASTE NYTT!