Därför firar inte Anders Bagge sin bröllopsdag med hustrun Johanna Lind Bagge

ANDERS BAGGE, JOHANNA LIND BAGGE

Anders och Johanna Lind Bagge är ett mycket omtalat par och snart är det dags för deras fjärde bröllopsdag.
Men paret kommer inte att fira den – här är anledningen.
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"
0:52

Efter reklamen: Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

(0:52)

Slå på ljud

Det folkkära kändisparet Anders Bagge, 54, och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, är ett mycket omtalat par som ofta synd i rampljuset med alla deras vovvar!

Anders är bland annat känd från idol-juryn och tidigare i år gjorde han även egen sång-karriär i Melodifestivalen, och dessförinnan i Masked singer där han gjorde succén som Sjöbjörnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Johanna och Anders Bagge

Johanna och Anders träffades för många år sedan, redan när Johanna var gift med sin tidigare ex-make Djon Clausen och tillsammans har de sonen Daniel, 22.

Johanna har sedan tidigare berättat i podcasten Bathinas skilda möten om hur Anders bjöd ut henne kort efter hennes seperation.

– När Anders fick höra att jag skulle separera så smsade han mig ”ska vi ta en fika eller gifta oss på en gång?”, förklarade hon och fortsatte:

– I och med att han är väldigt skojfrisk av sig så vet man inte riktigt om han skojar eller menar allvar, men han låg i som in i bomben.

Det storslagna Bröllopet

Och tur var de att Anders bjöd ut Johanna på en dejt för idag är de gifta och bor tillsammans på en gård med deras hundar. Paret gifte sig den 25 augusti år 2018.

Vigseln ägde rum i Skeppsholmen i Stockholm med släkt och vänner och där sa paret ja till varandra. Inför bröllopet hade Johanna en stor önskan, att Anders skulle sjunga på bröllopet, vilket han tillslut gjorde.

Anders sjöng då En dröm som blivit sann och paret hade svårt att hålla tillbaka känslorna, det hela slutade med en kärleksfull kyss och tårarna rann längst med kinderna.

ANDERS BAGGE, JOHANNA LIND BAGGE
Patrik Österberg/TT

Därför firar paret inte paret sin bröllopsdag

Sedan dess har paret skaffat fler hundar och snart bor de på Ekerö i ett slott från 1600-talet.

Anders och Johanna lever ett hektiskt liv med flera bollar i luften, vilket Johanna tidigare har uttryckt i en intervju med Hänt.

– Vi slåss mot tiden hela tiden för att få ihop allt med flytt, hundar och jobb.

Paret har så mycket att stå i att de knappt hinner med att fira saker. Nu berättar Johanna om varför de inte ska fira sin bröllopsdag.

– Vi har inga större planer, vi ska äta middag tillsammans. Vi har fullt upp just nu med flytten, avslutar Johanna Lind Bagge till Hänt.

FOTO: Cracchiolo/Shutterstock, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN