Johanna Lind Bagges okända missfall – bryter tystnaden: ”Tvillingar”

Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge gästade nyligen podden Bathinas skilda möten. I avsnittet delade hon med sig av det okända missfallet och längtan efter fler barn.
– Jag tror att det är en mer sorg för Anders, säger hon i podden.
0:35

Efter reklamen: David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

(0:35)

Slå på ljud

Entreprenören Johanna Lind Bagge, 50, och vår folkära tv-profil Anders Bagge, 54, sa ja till varandra år 2018 under en vigsel på Skeppsholmen i Stockholm. Nu har paret varit tillsammans i sju år och att de har hunnit med mycket som par är ingen undandrift.

Anders Bagge som redan är en känd tv-profil från Idol har synts till i Melodifestivalen, tv-programmet Masked singer och i en egen realityserie med makan Johanna. Nu har paret ett nytt projekt på g nämligen en flytt till Rastaborgs slott något som Hänt var först med att berätta.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders tidigare till Hänt.

Nu bryter Johanna tystnaden om hemligheten

Johanna Lind Bagge var nyligen en gäst i podden Bathinas skilda möten, som drivs av tv-personligheten Bathina Philipson, 43. I avsnittet frågar Bathina hur det ligger till på barnfronten och om det är något som paret har funderat på. Johanna har sonen Daniel, 22, sedan en tidigare relation med exet Djon Claussen, 68.

– Jo det är klart att vi har gjort. Jag var gravid efter Daniel, jag hade tvillingar som jag fick missfall med, och så nu det är klart att man vill ha barn när man träffar någon.

Johanna Lind Bagge fortsätter sedan och berättar om graviditetsplanerna för paret.

Anders vill ju ha barn och jag var inne på att göra en insemination med Anders, men han kan inte få barn och det är där det ligger. Sedan åren går, vi var inne på det samtidigt som jag tror att man visste innerst inne att det inte skulle gå. Det var sån himla process med det. Tankarna fanns där, jag var på föreläsning och vi satt med en klinik men det var för mycket och för svårt helt enkelt. Så på den vägen är det egentligen, säger hon i podden.

Theoz öppnar upp om tuffa tiden: ”Jag var mobbad”

Se klippet här!

Sorgen bakom beslutet

Johanna får sedan frågan av Bathina om hon eller Anders känner en sorg över situationen. Johanna berättar då är att hon alltid velat haft fler barn, men att hon har ett redan som är en gåva eftersom det är absolut inte självklarhet att få barn i dag överhuvudtaget.

– Jag tror att det är en mer sorg för Anders kanske eftersom han kan inte få egna barn. Men sen tror jag också att man är realist till att saker och ting inte blir som man tänkt sig och vi har som sagt massor med hundar som vi kallar för svansbarnen.

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!