ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Johanna och Anders Bagges slott – äger inte boendet

24 jul, 2022 
Anders Bagge och hans nya boende som är ett slott
Kändisparet Johanna och Anders Bagge flyttar nu till deras drömhus.
Flyttlasset går till Rastaborgs slott ett 1600-talshus på Ekerö.
Men nu avslöjar Johanna för Hänt att de inte äger slottet.
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med AndersBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Anders Bagge, 54, och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, är ett mycket omtalat kändispar i Sverige.

Anders har synts mycket i tv-rutan både i Idol-juryn men tidigare i år gjorde han även egen sång-karriär i Melodifestivalen och dessförinnan i Masked singer.

Nyligen rapporterade Hänt dessutom om att makarna har en planerad flytt till ett slott. Men i en ny intervju avslöjar Johanna nu att de inte äger boendet.

Så träffades Johanna och Anders Bagge

Johanna och Anders har känt varandra under en längre tid innan de blev ett par. De träffades redan när Johanna var gift med sin tidigare make Djon Clausen, tillsammans har de sonen Daniel, 22. I podcasten Bathinas skilda möten berättade Johanna mer om första mötet med Anders.

Annons

– När Anders fick höra att jag skulle separera så smsade han mig ”ska vi ta en fika eller gifta oss på en gång?”, förklarade hon och fortsatte:

– I och med att han är väldigt skojfrisk av sig så vet man inte riktigt om han skojar eller menar allvar, men han låg i som in i bomben.

Slottet på Ekerö – byggdes på 1600-talet

Anders skämtsamma sms blev sedan sant och de gifte sig den 25 augusti år 2018 och idag lever de tillsammans på en gård med många hundar. Men paret blir inte kvar på gården mycket längre till, utan de ska flytta till ett slott.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vårt första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders tidigare till Hänt.

Slottet som paret ska flytta in till byggdes på 1600-talet och ligger på Ekerö. Prislappen för slottet ligger runt 40 miljoner kronor och kvadratmeterytan är runt 1 500.

Annons

Johannas avslöjande om nya boendet: ”Vi hyr slottet”

För Hänt berättar Johanna att flyttlasset är igång för fullt! Men först ska en stor hundgård byggas till deras fyrbenta familjemedlemmar.

– Det kommer bli fantastiskt, men det är väldigt mycket jobb. Vi kommer behöva anställa en trädgårdsmästare.

Hon fortsätter:

– Vi kommer först hyra slottet och sen eventuellt köpa det.

Vidare förklarar Johanna att de inte vet när de säljer gården och om de ens gör det är osäkert, de kanske bara hyr ut den.

1600-talsslottet på Ekerö.
Här bor snart Johanna och Anders Bagge.
Inuti slottet.
Entrén till slottets huvudbyggnad.
Snart värmer sig paret här.
Eldstaden i slottet.
Rastaborgs slott.
Rastaborgs slott.
Annons

FOTO: Cracchiolo/Shutterstock/ TT, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Annons