LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren visar upp nya huset efter renoveringen – se bilderna

03 jun, 2022 
Pernilla Wahlgren har fullt upp med två påkostade husprojekt.
Ett hus bygger hon hemma i Sverige och det andra är ett maffigt sommarhus i Spanien.
Här kan du se rykande färska bilder inifrån!
Annons
Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”Brand logo
Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

Vår egna Pernilla Wahlgren, 54, har som vanligt fullt upp. Aktuell med den elfte säsongen av Wahlgrens värld, precis avslutat Masked singer och har dessutom sin egna föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

Utöver detta har hon två gigantiska husprojekt på gång. Ett i Sverige – där hon är i full gång att bygga sitt drömhus på Lidingö i Stockholm. Och ännu ett i Spanien där hon köpt ett nytt hus som hon kallar för Casa Rosa 2.0.

Och nu när sommaren är här kan vi ju bara tänka oss att det kommer tillbringas en hel del tid nere i det fantastiska huset i Spanien.

Annons

Pernillas påkostade husprojekt på Lidingö

Men att bygga hus är inte alltid det lättaste. Pernilla har stött på flera problem under byggets gång, något hon berättar om i Wahlgrens värld och i podcasten Wahlgren och Wistam som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

I podcasten har hon sagt att det är betydligt stressigare men också dyrare än hon först hade tänkt sig. Hon oroade sig för att de spränger för mycket, behövde tänka om angående uppfarten och ändra planerna kring hissen upp till huset.

Annons

Men nog kommer det allt bli drömhuset hon så länge drömt om tillslut, om allt går som det ska kommer huset stå klart redan efter sommaren.

Vi har fått förtroendet att tillverka Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö i Stockholm. Det är arkitekten Heidi Mikalsen som ritat huset. Till hösten 2022 kommer huset troligtvis stå klart”, skriver entreprenören på Rörvikshus hemsida.

Här är bilderna på Pernillas nya hus

Men som sagt – den maffiga villan hemma i Sverige är inte det enda husprojektet Pernilla har på gång. Under våren nåddes vi av nyheten att hon även införskaffat sig ett hus på varmare breddgrader – nämligen i Spanien.

Familjen har ju dessutom ett hus i Spanien sedan innan som de namngav till Casa Rosa, och nu är det klart att det huset kommer användas för uthyrning, åtminstone under sommaren.

Men det nyköpta huset beskriver Pernilla som huset hon vill bli gammal i.

– Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians”. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0! säger Pernilla i podcasten.

Annons

”Bit för bit börjar mitt nya ”Casa” bli som jag vill…!”, skriver Pernilla och fortsätter:

”ÄLSKAR att pyssla & hålla på här i mitt andra hem i solen..”

Här är bilderna:

Annons
Annons
Annons