TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pernilla Wahlgrens plötsliga namnbyte: ”Bestämde mig”

30 jul, 2022 
Felicia Hovryd
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren har en lång karriär som artist, programledare och tv-profil bakom sig. Nu avslöjar hon det oväntade namnbytet.
– Bestämde mig, skriver Pernilla.
Annons
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseendeBrand logo
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Riktiga Wahlgrens värld-fans minns när Pernilla Wahlgren, 54, efter lite letande, till slut köpte det rosa drömhuset i Marbella i Spanien – Casa Rosa. Sedan dess har hon hunnit inreda och semestra i huset och verkligen gjort sig hemmastadd där.

Men i våras kom nyheten om att hon och pojkvännen Christian Bauer, 56, köpt ett nytt hus en bit ifrån Casa Rosa.

Pernillas spontana köp – en lyxvilla i Marbella

Det var i ett avsnitt i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, som Pernilla avslöjade sitt spontanköpt av huset i Marbella.

– Jag älskar ju Casa rosa, det ligger mig så otroligt varmt om hjärtat, men det blev också en ny... ja, asså livet har ju förändrats sedan jag träffat någon, sa Pernilla då.

Hon berättar även att huset var ett impulsköp, men att hon ser sig själv bli gammal tillsammans med Christian där och ha alla deras framtida barnbarn runt dem.

Annons

– Självklart ska vi få plats i Casa rosa, men med det här huset tänkte jag lite att ”Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians”. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

Oväntade namnbytet – Pernilla avslöjar nya namnet: ”Bestämde mig”

”Mitt nya hem i solen! ”Casa de las Estrellas”, heter det nu - vilket betyder ”Stjärnornas hus”. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt... Kanske målar det rosa, & döper det till ”Casa Rosa 2. 0 ..?!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Men nyligen avslöjade Pernilla det nya namnet på huset, och hennes följare var inte sena med att kommentera saken.

”Har du ändrat namnet? Från casa de las estrellas till casa piña?”, frågar en följare, varpå Pernilla svarar:

”Japp bestämde mig nu !”

Så huset är numera, Casa Piña, vilket översätts till ”ananas huset” från spanska. Och för alla Pernilla Wahlgren-fans så känns det som ett självklart val!

FOTO: Discovery+, Karin Törnblom/TT

Annons