TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens hårda ord om Oliver Ingrossos utseende: ”Ful”

04 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso.
Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren verkar ha en fin relation.
Men även då kan det komma ut grodor från munnarna – nu avslöjar Oliver vad hans mamma sagt om hans utseende.
Annons
Allt du vill veta om Oliver IngrossoBrand logo
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso, 32, öppnade i somras upp sin alldeles egna resturang på Jakobbergsgatan i Stockholm. Det är väldigt svårt att lyckas få ett bord, en helt enkelt populär resturang.

Namnet på restaurangen är Olli och det är italienskt som står på menyn. Oliver har satt ihop en meny av sina favoriter från hans unga dagar och det verkar som om maten, musiken och stämningen är en fullträff bland gästerna med tanke på hur ofta det är fullbokat.

Svenska Dagbladet skrev förra veckan om Olivers resturang. Den var då i toppens topp på så vis att restaurangen rankades som den svåraste att få tillgång till ett bord på.

På Instagram delade förstås Olivers resturang den roliga nyheten och flera stolta gratulationer trillade in.

Annons

Under inlägget strömmade som sagt gratulationerna in. Självklart hittar vi Olivers familj i kommentarsfältet. Nämligen den uppmärksammade familjen Wahlgren/Ingrosso.

Familjens stolta ord

Benjamin Ingrosso, 25, bror till Oliver uttryckte under inlägget hur stolt han var över sin bror.

”Så stolt så ja spricker”, kommenterade han under inlägget.

Även Pernilla Wahlgren, 54 mamma till Oliver kommenterade.

”Så STOLT att jag gråter…!!!!”.

Niclas Wahlgren, 57 och Linus Wahlgren, 46 som är bröder till Pernilla och därav morbröder till Oliver kommenterade under inlägget.

”Inget konstigt alls med den maten du har på menyn”, skrev Niclas och Linus kommenterade två emojis i form av ett hjärta och en fist bump.

Familjen verkar minst sagt stolta över Olivers framgång och de har själva besökt restaurangen flertal gånger. Även systern Bianca Ingrosso, 27 har setts på restaurangen vid flera tillfällen.

Familjen har även chansen att alltid besöka restaurangen då Oliver infört ett "familjebord" som alltid är ledigt för familjemedlemmar.

Annons

En väldigt fin gest av Oliver. Trots att alla verkar stolta över Oliver och relationen mellan familjemedlemmarna framstår som bra, var det mamma Pernilla, som nyligen kommenterade sin sons utseende.

Pernillas kommentar om Olivers utseende: "Riktigt ful"

Olivers senaste inlägg delade han en bild på sig i ett svartvitt format. Bilden publicerade han på Instagram och han berättade om sin mammas kommentar.

"En gång för ett par år sedan var jag hemma hos min mamma och rakade skägget för första gången på ett tag. När jag kom ut från badrummet renrakad och med ett naket ansikte tittade hon chockat på mig och sa "wow du är verkligen ful utan det där skägget". Så det kommer aldrig att hända igen... älskar dig mamma", skrev han under inlägget.

Det verkar vara en skämtsam ton mellan son och mor och Pernilla kommenterade också ett svar på inlägget.

"Nej men snälla...! Så sa jag väl ändå inte..!!"

Se bilden nedan på kommentarsfältet.

Kommentarsfältet under Olivers bild.

Karin Törnblom/TT och MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons