Därför vill Oliver Ingrosso inte stå i rampljuset – vassa piken till Bianca: ”Mer integritet”

Oliver Wahlgren Ingrosso och Bianca Ingrosso

Karriären går spikrakt uppåt för Oliver Wahlgren Ingrosso.
Däremot ligger han väldigt lågt och vill gärna inte synas i offentligheten – till skillnad från hans syskon.
– Det har varit viktigt för familjen att upprätthålla en fasad, säger han i en unik ny intervju med Lagerlings Östermalm.
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren
0:21

Efter reklamen: Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

(0:21)

Slå på ljud

Oliver Wahlgren Ingrosso, 32, är den äldsta i syskonskaran av Pernilla Wahlgrens, 54, barn. Han valde en helt annan väg än hans småsyskon Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25, som ofta syns i offentligheten.

Olivers yngsta bror Theo Wahlgren, 15, är ännu aningen ung – men även han syns en del i familjens realityprogram Wahlgrens värld, även om han också gärna vill stå utanför rampljuset.

Trots att Oliver har en mycket framgångsrik karriär som dj och har gjort musik tillsammans med några av Sveriges absolut största namn inom genren house, så är han betydligt mer blygsam kring kändisskapet än resterande familjemedlemmar.

Det är också ett val han själv gjort, att inte synas i media på samma sätt. I en unik och öppenhjärtig intervju med Lagerlings Östermalm berättar han om beslutet.

Nystartade restaurangen är nya it-stället i Stockholm

Många känner nog främst till Oliver på grund av hans musikkarriär. Privatlivet delar han inte med sig så mycket av och i mamma Pernillas realityserie syns han ytterst sällan.

Men för fyra månader sedan blev hans namn ett hett samtalsämne på grund av något helt annat – han förverkligade sin dröm och fick äntligen slå upp dörrarna till den egna restaurangen, med fokus på Italien och sina barndomsminnen.

Restaurangen Olli har redan kommit att bli ett riktigt it-ställe i Stockholms innerstad och många kändisar har synts besöka krogen sedan öppningen – inte minst hans familjemedlemmar som hyllar restaurangen till skyarna.

Oliver om den ofrivilliga offentligheten: ”Är jobbigt”

Men trots de stora framgångarna med hans nystartade restaurang håller han sig gärna i det dolda. Ja, faktiskt till den grad att han nästan aldrig pratar med media. Men nu berättar han för Lagerlings Östermalm, i en unik intervju, om hur tufft det var att växa upp i en så välkänd familj.

– Andra människors sällskap dränerar mig på energi, säger han och berättar att han med nöje äter middag och åker iväg på resor själv.

Oliver har ju trots allt blivit född in i offentligheten – och att det är viktigt för resten av familjen att upprätthålla en fasad kan han tycka är jobbigt.

– Men det har varit viktigt för familjen att upprätthålla en fasad. Det kan jag tycka är jobbigt, och det är väl det Bianca har reagerat på. Bianca har gjort tvärtom och rivit fasaden, säger Oliver och fortsätter:

– Ibland har vi syskon haft olika meningar om hur man ska hantera saker såklart. Jag är så sjukt olik mina syskon på det viset. Jag är introvert och har mycket mer integritet. Men det där har varit Biancas sätt att hantera saker på och jag respekterar det.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN