Pernilla Wahlgrens starka reaktion efter Theos och Olivers okända träff

THEO WAHLGREN, OLIVER INGROSSO

Pernilla Wahlgrens äldsta son är 32 år gammal och hennes yngsta son är 15 år gammal. Nu visar det sig att bröderna har setts på tu man hand och Pernilla blev minst sagt förundrad.
– Det är ju superstort och jättekonstigt, säger Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.
Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till fyra barn, sonen Oliver Ingrosso, 32, dottern Bianca Ingrosso, 27, och sönerna Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 15.

I familjens egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna fått följa Pernilla och hennes vardag med fyra barn. Serien har gjort succé bland svenska folket och Pernilla har haft fullt upp de senaste åren. Förutom att spela in Wahlgrens värld så har hon turnerat Sverige runt med sin krogshower Kort glad och tacksam, samt uppföljaren Pernilla Wahlgren har fått hybris.

Vid sidan av allt detta så driver Pernilla också podden Wahlgren & Wistam ihop med väninnan Sofia Wistam, 56.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Varningen till Pernilla efter födelsedagspresenten till Theo

I podden pratar Pernilla och Sofia om allt möjligt mellan himmel och jord, men främst handlar det om deras partners och såklart alla barnen. Både Pernilla och Sofia är mamma till fyra barn i ungefär samma åldrar, så de kan minst sagt relatera till varandras livssituationer.

Något som de båda kan skriva under på är att deras yngsta söner har moppe-körkort. Nyligen klarade Theo sin uppkörning och i födelsedagspresent av Pernilla fick han en splitterny moped-bil att köra runt med.

När Pernilla köpte bilen fick hon dock en varning; nämligen att köra runt lite med Theo i moped-bilen, eftersom det är stor skillnad på moped och moped-bil.

– Kör några gånger extra i bilen med honom innan du bara släpper iväg honom, uppmanade även Sofia till Pernilla.

Och nu verkar det som att Theo blivit varm i kläderna, för nu är han nämligen ute på vägarna med sitt nya vrål-åk. Just nu är han på konfirmationsläger men innan han åkte så svängde han förbi sin storebror Oliver på hans nya restaurang Olli.

Okända mötet mellan Theo och Oliver – Pernillas reaktion

I det senaste avsnittet av podden berättar Pernilla nu om det oplanerade mötet mellan Theo och Oliver.

– Oliver berättade att, innan konfirmationslägret här, så hade Theo bara kommit in förbi Oliver på restaurangen, på Olli, och bara "tja tänkte bara kolla om du var här!". Han bara "jaa kom gubben, vill du ha nånting och äta?" och så hade han käkat och sådär, säger Pernilla och fortsätter:

– Men sedan var Oliver tvungen att åka hem för att han skulle byta kläder innan de öppnade för kvällen och Theo bara "men jag kan köra dig!". Och grejen är ju att det är ju ingen av mina barn som har körkort för bil, det är ju ingen som har det liksom.

Pernilla tycker att händelsen med sin äldsta son och sin yngsta son blev väldigt komisk.

– Så att den här yngsta i familjen sitter och skjutsar den äldsta hem liksom, i en liten moppebil. Det är ju superstort och jättekonstigt liksom, säger hon och skrattar.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN