LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens kärleksbesked – efter 4 år med pojkvännen Martin

24 jul, 2022 
MALIN BERGHAGEN, MARTIN CHARLTON
Malin Berghagen och Martin Charlton har varit ett par i 4 år och nu tar de nästa steg i relationen.
Nu berättar Malin om den stora förändringen med Martin.
”Trodde jag var färdig med nya stora steg i livet”, skriver Malin.
Annons
5 saker du vill veta om Malin BerghagenBrand logo
5 saker du vill veta om Malin Berghagen

Malin Berghagen, 56, är dotter till de legendariska artisterna Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen, 77. Hon har även systrarna Monica Svensson, 67, och Kristin Kaspersen, 52, på Lill-Babs sida.

Malin är känd för att ha många bollar i luften och har arbetat som både skådespelare och programledare. Idag fokuserar hon mycket på välmående och arbetar som yogainstruktör.

Malin Berghagens kärleksliv

Malin har fyra barn sedan två tidigare äktenskap. Christopher Taylor, 35, och Love Taylor, 33, fick hon tillsammans med Dag Taylor som dog år 2014 i Spanien. Efter uppbrottet från Dag träffade Malin Tommy Nilsson, 62, och de fick tillsammans dottern Linn Nilsson, 27, och sonen Isak Nilsson, 20, de var nästan gifta i 15 år innan de gick skilda vägar.

Annons

Idag är Malin förlovad med Martin Charlton, 51. Martin kom in i Malins liv när hon mådde som sämst, alltså under de tuffa tiderna då Lill-Babs gick bort.

– Jag var väldigt ledsen och egentligen inte alls i fas att träffa kärleken. Martin satt bara där, en buisnesskille i kostym med rakat huvud. Inte alls som den typ av män – surfare och musiker – som jag tidigare förälskat mig i, har hon tidigare berättat för Allas.

Malins nya steg i relationen med Martin – blir sambos

Paret har varit tillsammans i fyra år och nu tar de ett stort kliv i relationen. På bloggen berättar Malin nu om det stora beskedet att hon och Martin ska bli sambos!

Jag och Martin håller just nu på med stora förändringar i våra liv. Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte. Vi hade levt två helt olika liv när vi träffades i april 2018 och mina familj ( och hela sverige) hade förlorat vår mamma Barbro. Martin var själv i den klassiska ” Snart 50 ” krisen och nyskild och med blicken riktad mot världen var han full av nyfikenhet. Här skulle levas! Jag var i sorg och så hela familjen.”

Annons

Hon forsätter:

Så vi var verkligen inte bara olika utan på två olika platser. Men vi kände båda två att vi behövde varandra. Det vi hade gemensamt, skrattet och åtrån till varandra vann. Och här är vi nu fyra år senare och Martin har precis sålt sin ungkarlslya och flyttat in med mig i Sundbyberg. Men vi letar ngt större där alla våra barn får plats när de kommer på besök för middagar. Ja t o m sova över. Åtminstone två åt gången. vart det blir vet vi inte än. Vi är väl som de flesta och väntar in bättre priser i dessa tider. Och tills dess händer gäller det att sortera och rensa så vi får plats i min trea.”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

Annons