Pernilla Wahlgren flyttar igen – bekräftar tvärvändningen

Pernilla Wahlgren

Den folkkära Christina Schollin har vi senaste sett på dramaten. Även dottern Pernilla kan vi se från flera olika håll. Nu avslöjar Christina om dotterns flytt till Lagnö ute vid Värmdö.
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren
0:21

Efter reklamen: Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

(0:21)

Slå på ljud

Christina Schollin, 84 är en välkänd skådespelare och har genom åren synts i både film och teatrar. Senast har vi kunnat se henne på Dramaten i föreställningen Macbeth.

Men det är inte bara på scenen vi kan se Christina just nu. Tillsammans med dottern Pernilla Wahlgren, 54, är hon just nu aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld.

Christina har utöver sin framgångsrika karriär en lång relation med Hans Wahlgren, 85. Paret träffades som 19-åringar och har i 65 år levt med varandra. Christina berättade i våras för Aftonbladet att de direkt visste att de två skulle leva med varandra.

– Vi var 19 år när vi träffades och bestämde oss på en gång för att vi skulle leva resten av våra liv tillsammans, sa hon till tidningen då.

Därför bor Christina Schollin hos barnbarnet Bianca Ingrosso

Under hela deras relation har Christina och Hans bott ihop. Men nyligen fick vi veta att Christina har flyttat från deras gemensamma boende. Det var dottern Pernilla som berättade för Expressen att Christina har flyttat in hos barnbarnet Bianca Ingrosso, 27 för att hon ska ha närmare till Dramaten. Så vitt vi vet har Christinas make Hans inte flyttat med.

Men nu avslöjar Christina att det inte bara är hon som har flyttat – utan även dottern Pernilla, som numera bor i sina föräldrars hus på norra Lagnö. I Wahlgrens värld har

Christina Schollin bekräftar: Pernilla Wahlgren har flyttat in

I en intervju med Amelia berättar Christina att Pernilla Wahlgren numera bor i en sjöstuga vid stranden. Denna stuga ligger alltså på Christina och Hans tomt. På tomten finns det flera hus, pool och även en lekstuga. Mycket utrymme och flera möjligheter för en stor familj alltså!

Anledningen till att Pernilla och hennes pojkvän Christian Bauer, 55, bor hos Christina Schollin och Hans Wahlgren är att Pernillas hus på Lidingö inte är färdigrenoverat. Tv-profilen bodde tidigare hos sin dotter Bianca Ingrosso men verkar nu alltså ha bonat in sig hos sina föräldrar istället.

I reportaget framgår det även att om det skulle bli för trångt ute på skärgården så har Pernilla möjligheten att åka till soliga Marbella, där hon har ett hus.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN