Jessica Wahlgren bryter med Pernilla – nu bekräftar de

26 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren har länge varit nära vänner. Men nu delar Pernilla med sig av det tråkiga beskedet kring sin nära vän.
– Kommer sakna dig, säger Pernilla en video.
Annons
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"

Hon kom, hon sågs och hon levererade. Pernilla Wahlgren har hybris är showen som gjort succé i vårt långa land. Med stjärnan Pernilla Wahlgren, 54 i rampljuset och flera andra stjärnor har showen satt sitt avtryck på folket.

Pernilla har stått på scenen i flera år och hade i januari 2020 premiär för showen Pernilla Wahlgren har hybris. Efter snabbt slutsålda biljetter och turnéer lämnar Pernilla åskådarna minst sagt med ett gott skratt!

Men Pernilla står förstås inte ensam i denna humorföreställning. Med sig har hon vännerna Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulock och regissören Edward af Sillén. Men även Pernillas vän från flera år tillbaka, Jessica Wahlgren, 47, som jobbar som stylist åt Pernilla har också hängt med. Men enligt Pernilla är det nu sista gången för Jessica.

Annons

Långa vänskapen mellan Jessica och Pernilla

Jessica och Pernillas relation sträcker sig som sagt långt bak i tiden. Jessica var tidigare gift med Pernillas lillebror, Linus Wahlgren, 46. Men år 2012 skilde de sig.

Trots uppbrottet mellan Linus och Jessica har ex-makarna en god relation och även gemensamma barn, Love och Colin.

Men detta satte inte stopp för Pernilla och Jessicas vänskap. Vi har bland annat kunnat ta del av deras nära relation i realityserien Wahlgrens värld.

Jessica Wahlgren slutar med Hybris-turnén: ”Sakna dig”

Som sagt har Jessica hängt med på flera av Pernillas turnéer som stylist och vän. Men nu ska inte Jessica följa med när Pernilla och hybris-gänget drar från Stockholm. Det var nyligen som Pernilla berättade på Instagram att Jessica inte ska med när det bär av med hybris-gänget.

I en video på Instagram-story berättar Pernilla om känslorna kring att Jessica inte längre ska vara med när hybrisgänget lämnar Stockholm för turné runt om i landet.

Annons

– Jag kommer sakna dig.

Varpå Jessica svarar:

– Jag kommer sakna dig med.

Pernilla har även i ett Instagram-inlägg berättat om känslorna över att Jessica slutar.

”I går gjorde Jessica Wahlgren sin SISTA föreställning med oss…! Jessica, du har verkligen varit som en sjätte medlem i gruppen! Vår klippa att luta oss mot, terapistunden i sminkstolen innan show, alla SKRATT ihop med dig!! Alla dina kloka synpunkter & inputs till showen! Ditt enorma slit & grymma jobb bakom scen med alla snabb byten & perukfix!!!”

Hon fortsätter:

”OJ vad vi kommer sakna dig!!!! Men njut nu av dina lediga helger med familjen, så ska vi försöka klara oss på turnén utan dig…!”

Jessica ska nämligen vara hemma med barnen eftersom Linus ska med på hybris- turnén, vilket Linus tidigare berättat för Hänt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, disvocery+

Annons