Niclas Wahlgren ryter ifrån mot Christina Schollin: ”Nu får du skärpa dig”

christina och niclas

Niclas Wahlgren är son till Christina Schollin och ingen har väl missat att familjen gör mycket tillsammans vid detta laget!
Men nu ryter Niclas minsann ifrån mot sin mor efter en viss kommentar.
Läs anledningen här.
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"
0:37

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"

(0:37)

Slå på ljud

Niclas Wahlgren, 57 framträdde som skådespelare för första gången i filmen Vill så gärna tro. Han var bara fem år gammal och spelade sonen till karaktären Lillemor, som spelades av Christina Schollin, 84 som också är hans mamma i verkliga livet.

Niclas slog igenom i ungdomsfilmen G-som i gemenskap som kom ut 1983. Därefter la han om spåret och valde att följa musikens väg, och släppte tre album under 1983-1986.

Men Niclas valde sen att återigen hoppa in i tv-rutan och var med i barnprogrammet Nicke och Nilla med lillasystern Pernilla Wahlgren, 54.

Därefter har han varit med i flera långfilmer, tv-serier, släppt mer musik och varit i radio!

Relationen mellan medlemmarna i familjen Wahlgren

Familjen Wahlgren är en framgångsrik och omtalad familj. Niclas är som sagt bror till Pernilla, Linus Wahlgren, 46 och Peter Wahlgren, 59. Tillsammans har föräldrarna Christina och Hans Wahlgren, 84.

Barnen till Christina och Hans har varit uppväxta i rampljuset sedan barnsben och har gått liknande vägar som deras föräldrar.

Men det är inte enbart barnen till Christina och Hans som haft en framgångsrik karriär. Barnen till Pernilla, sångaren Benjamin Ingrosso, 25 och tv- personligheten Bianca Ingrosso, 27 har också blivit stora inom tv- och musikvärlden.

Benjamin och Niclas har nämligen jobbat med musik tillsammans. De har bland annat tillsammans framställt låten Flickan på min gata. Niclas berättade om processen på sin Instagram förra året.

En fin låt mellan morbrorn och Benjamin och det verkar minst sagt som familjemedlemmarna i Wahlgren/ Ingrosso har en god relation till varandra!

Niclas ryter ifrån mot Christina Schollin – efter kommentaren

Men nyligen under en lunch med några av familjemedlemmarna delade Niclas ett inlägg där han skrev följande:

”Så mysig Lunch i Östermalmshallen med delar av familjen. Älsk på er och sånt här häng som får livet att bli i färg”

Mamma Christina har då under inlägget kommenterat en massa frågetecken kring att Niclas var med. Vilket Niclas svarade med han tyckte att hon skulle skärpa sig.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT Charlotte Brunzell/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN