TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarna i chock efter Pernilla Wahlgrens bild med okända brodern Peter

19 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Pernilla Wahlgren och Peter Wahlgren.
Pernilla Wahlgrens bröder kom på besök efter premiären av hennes föreställning. Nu chockas följarna av bilden på syskonen ihop.
Läs mer här!
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Pernilla Wahlgren, 54, är dotter till skådespelarna Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 85, och har tre bröder, Linus Wahlgren, 46, Niclas Wahlgren, 57, och Peter Wahlgren, 59. Precis som Pernilla har både Linus och Niklas levt i rampljuset i många år, medan Peter har levt ett mer privat liv.

Nyligen återupptog Pernilla sin föreställning Pernilla Wahlgren har hybris, som hennes lillebror Linus även jobbar med. Efter föreställningen samlades alla fyra syskonen, vilket Pernilla delade på sin Instagram.

Christina Schollins ord om att 58-årige sonen Peter flyttat hem

För nästan tio år sedan bestämde sig Christinas äldsta son Peter Wahlgren för att flytta till ett hus Stora Skevdi, i Dalarna. Det efter att han gått in i en relation med en Michaela Wahlgren, 39, som har rötter därifrån. Tillsammans med henne fick han sonen Hugo, 7.

Annons

Men relationen med Michaela tog slut och paret bestämde sig för att gå skilda vägar. I stället flyttade Peter hem till sina föräldrar, Christina och Hans, som har en gäststuga på tomten, som hon berättat om i en intervju med Expressen.

– Gästhuset har varit mitt projekt, mitt drömprojekt. Hans tyckte att det var alldeles onödigt och satt till och med en bit bort när jag ordnade taklagsfest, säger Christina och fortsätter:

– Men nu har han förlikat sig med det, och tycker att det har kommit till bättre användning när vår äldste son Peter har flyttat in där med sin sjuårige son. Och det är meningen att det huset ska vara ett extraboende för barn och barnbarn.

Följarna i chock efter Pernilla Wahlgrens bild med okända brodern Peter

Under söndagskvällen stod Pernilla och Linus på scen med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris på Cirkus. Eftersom det även hade varit Linus födelsedag dagen tidigare kom de två andra bröderna för att se syskonens uppträdande.

Efter showen möttes de alla fyra upp bakom scenen och Pernilla delade det fina ögonblicket på Instagram. När följarna såg de fyra syskonen ihop chockades de över hur lika alla är varandra.

Olika varandra är de inte!”, skrev en person.

Alltså ni är så sjukt lika allihopa”, skrev en annan

Vilket fint foto! Herregud vad familjelika ni är", skrev en tredje.

Många grattade även yngsta syskonet Linus på födelsedagen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charles Hammarsten/TT

Annons