LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin om att 58-årige sonen Peter Wahlgren bor hemma igen

07 sep, 2022 
Peter och Christina
Peter Wahlgren är snart 60 – men har flyttat hem till sin mamma och pappa.
Nu kommenterar Christina Schollin det hela och säger att det är kul att gästhuset kommer till nytta.
– Bättre användning när vår äldste son Peter har flyttat in där med sin sjuårige son, säger hon till Expressen.
Annons
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”Brand logo
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Familjen Wahlgren är det många som har koll på; då nästan varenda en av familjemedlemmarna arbetar i rampljuset. Peter Wahlgren,58, har dock valt att hålla sig så anonym han kan, då han arbetar som brandman.

Det var för nio år sedan som han flyttade till Stora Skevdi i Dalarna, efter att ha blivit kär i en kvinna som har sina rötter där. Paret blev kära, flyttade ihop och fick även barn ihop, sonen Hugo.

Peter Wahlgren bor hemma hos sina föräldrar

Men idag är relationen slut och Peter har flyttat hem till sin mamma och pappa i Stockholm. Det har Christina Schollin,84, berättat om i bland annat en intervju med Expressen. Hon säger att han och Hugo nu bor i deras gäststuga.

Annons

– Gästhuset har varit mitt projekt, mitt drömprojekt. Hans tyckte att det var alldeles onödigt och satt till och med en bit bort när jag ordnade taklagsfest, säger Christina och syftar på sin make Hans.

– Men nu har han förlikat sig med det, och tycker att det har kommit till bättre användning när vår äldste son Peter har flyttat in där med sin sjuårige son. Och det är meningen att det huset ska vara ett extraboende för barn och barnbarn.

Christina Schollin om familjelyckan

I intervjun kommenterar hon inte varför Peter bor hemma hos sina föräldrar igen. Hon säger dock att hon är glad över att alla kan umgås hemma vid parets röda stora hus på Värmdö.

– Det är underbart för alla barn och barnbarn här på somrarna. Vi grillar, simmar i poolen och badar jacuzzi. Nu är ju de flesta barnbarnen vuxna så nu väntar vi väl på barnbarns barn som ska springa omkring här också.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons