TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Sanningen om Drottning Silvias utseendeförändring – bilderna visar

07 sep, 2022 
Drottning Silvia
Drottning Silvia är bra på att förnya sin look med hjälp av olika detaljer.
Se till exempel skillnaden här – när hon bär samma dräkt men med helt olika modeaccesorarer!
Annons
Drottning Silvia "Ett barn blir flykting varje sekund"Brand logo
Drottning Silvia "Ett barn blir flykting varje sekund"

Drottning Silvia syns ofta i olika offentliga uppdrag – och är alltid lika ståtlig och välklädd. De senaste veckorna har hon haft fullt upp, mer bestämt nio officiella uppdrag, på bara två jobbveckor.

De senaste bilderna vi fått se från hennes offentliga uppdrag är när drottningen på på plats vid Sophiahemmet Högskola. Hon är där för att diplomera nyexaminerade Silviasystrar och Silviasjuksköterskor. Drottning Silvia diplomerade även biståndshandläggare, tandläkare, tandhygienister, diakoner och logopeder som gått någon av Silviahemmets kurser i demenskunskap, enligt Svensk dam.

Bilderna på drottning Silivas höstoutfit – visar förändringen

Dagen till ära hade hon på sig sin ulliga vita dräkt, som hon burit flera gånger innan. Med några enkla detaljer gav hon dock dräkten ett helt nytt liv, vilket visar hur hon gör sin utseendeförändring med hjälp av olika stilknep.

Annons
Drottningen
Drottning Silvia i våras med ljusa modeaccesoarer.

Bilderna visar skillnaden från vårens outfit

En annan stildetalj hon valde att byta ut var de klassiska ballerinaskorna från Chanel, som hon hade på sig i våras till samma dräkt. Nu till hösten har hon istället svirat om till vinröda pumps, som matchar hennes skor. Som grädde på moset har hon även valt att ha en rosenmönstrad sjal i samma höströda färg.

Silivas detaljer
Drottningen matchar skor och väska.
Drottningen
Drottning Silvia i våras.

FOTO: Johan Nilsson/TT/Claudio Bresciani / TT Björn Larsson Rosvall/TT

Annons