Prinsessan Madeleine nobbar vännens bröllop – efter festkvällen med Chris

Prinsessan Madeleine och Chris ONeill

Prinsessan Madeleine festade med vännerna Nils Tham och Félice Jankells i somras.
Men när det vankades bröllop lyste hon med sin frånvaro – nu berättar hovet anledningen bakom beslutet.
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
0:39

Efter reklamen: Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

(0:39)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neill, 47, tillbringade stora delar av sommaren i Sverige. Det blev mycket familjehäng efter att prinsessfamiljen inte kunnat besöka hemlandet på flera års tid.

Men det kära återseendet med resterande familjemedlemmar var inte den enda höjdpunkten för prinsessan och hennes familj. Prinsessan Madeleine och maken Chris begav sig nämligen också iväg på en tripp istället till St Tropez i Frankrike där de fångades på bild. På bilderna syntes makarna avnjuta en lunch på den exklusiva restaurangen Le club 55.

Lunchen var däremot inte det enda som prinsessan och hennes make hann med under vistelsen i St Tropez, de ska nämligen också festa till det med H&M-miljardären Nils Tham, 37, och hans numera fru Félice Jankell, 30, dotter till Thorsten Flinck, 61, och Annika Jankell, 60.

Nils Tham och Félice Jankells stora bröllopslycka

Att Madeleine och Chris var på plats under paret Tham-Jankells festligheter beror på att prinsessan sedan många år är god vän med bröderna Tham.

Under helgen var det återigen dags för Nils och Félice att arrangera festligheter, detta då paret blev äkta makar under ett minst sagt kändistätt lyxbröllop i Toscana, Italien.

Det har varit mycket hemlighetsmakeri kring bröllopet men några av gästerna som varit på plats och publicerat bilder från evenemanget är Zara Larsson, Oscar Zia och Carolina Gynning. Det var i maj 2020 som paret förlovade sig och nu har de alltså ingått äktenskap.

Därför saknades prinsessan Madeleine på vännernas bröllop

Prinsessan Madeleine närvarade däremot inte under bröllopshelgen trots den nära vänskapen till Nils Tham – det avslöjar nu hovet.

”Sedan slutet av sommaren befinner sig Prinsessan Madeleine med familj i USA där de bor”, skriver hovet i ett mail till Hänt som svar på frågan gällande om Madeleine närvarade under vännernas stora dag.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN