LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Félice Jankell och Nils Tham har förlovat sig

23 maj, 2020 
Felicie förlovad
För några månader sedan blev Félice Jankell och Nils Tham föräldrar till sonen Winston.
Under fredagskvällen tog paret relationen till ytterligare en nivå och förlovade sig, något som de firade under en tillställning på ett soligt Värmdö.
Annons

Félice Jankell och Nils ThamBrand logo
Félice Jankell och Nils Tham

Det var i juli förra året som skådespelaren Félice Jankell, 28, dotter till Annika Jankell, 58, och Thorsten Flinck, 59, avslöjade att hon väntade barn ihop med H&M-arvingen Nils Tham, 35. Paret annonserade den stora nyheten genom ett inlägg på Instagram.

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött.. Där inne lever en 5 månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant liten varelse)! Tänk vad vi är många som längtar efter dig”, skrev Felice Jankell i inlägget.

Familjelyckan med Winston

I november föddes sonen, som fick namnet Winston. Lyckan var total och även Félice syster Happy Jankell delade glatt med sig av den stora händelsen.

Félice Jankell och Nils Tham har skapat ett mirakel. Tack för leveransen” skrev hon i en Instagram story.

Sedan dess har Félice följare fått ta del av en hel del uppdateringar om mammalivet.

Annons

Plötsliga livsbeslutet med Nils

Kärleken mellan Félice och Nils verkar starkare nu än någonsin för under fredagskvällen dök plötsligt bilder upp på Felíce med en gnistrande förlovningsring.

Foto: Instagram

På syster Happys Instagram och även vännen Daniel Redgerts syns flertal bilder från tillställningen där paret firat sin förlovning. På ett soligt Värmdö i en stenbyggnad vid vattnet syns en överraskad Félice anlända i en av uppdateringarna. Byggnaden, som fått namnet Trattoria Felice, kvällen till ära, ser på bilderna ut som ett italienskt paradis.

Félice anländer till platsen
Foto: Instagram

Félice förlovad
Foto: Instagram

Kvällen ser ut att bjudit på god mat, skratt och livesång men än så länge har Félice själv inte publicerat något om det stora livsbeslutet med kärleken. Däremot beskriver Happy kvällen som otroligt lyckad i en ny uppdatering på sin Instagram.

Igår var den vackraste vackraste dagen jag upplevt på väldigt länge”, skriver hon.

Förlovningsfesten pågick in i småtimmarna och flera av gästerna, inklusive Félice Jankell själv har publicerat sina sista uppdateringar från festen vid soluppgången.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons