TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Theo utskälld av okänd man – Pernilla Wahlgren ryter ifrån

25 sep, 2022 
THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgrens son Theo älskar idrott och träning och de flesta bollsporter ligger honom varmt om hjärtat.
Men en incident på golfbanan gjorde att Pernilla tvingades ryta ifrån rejält mot en annan golf-spelare.
Annons
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbyggeBrand logo
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till de fyra barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15. De äldre barnen har flyttat hemifrån och nu för tiden är det bara Theo som bor kvar hemma hos Pernilla.

Just nu står Pernilla däremot emellan två boenden. I mars behövde hon flytta ut från sitt gröna hus på Lidingö och bodde på hotell i några månader. Tanken var nämligen att hennes nya hus skulle stå klart i juni – men allt har blivit fördröjt.

Nu hoppas hon på inflytt så snart som möjligt och nyligen berättade Pernilla att det inte bara blir hon och Theo som flyttar in. Pojkvännen Christian Bauer, 56, är nämligen också med på det tåget.

Pernilla Wahlgrens golf-dag med Theo

Vid sidan av Wahlgrens värld och den egna krogshowen Pernilla Wahlgren har fått hybris driver Pernilla också podden Wahlgren & Wistam tillsammans med Sofia Wistam, 56.

Annons

I det senaste avsnittet berättar hon om en händelse med sonen Theo. De var nämligen på Lidingö golfbana och slog några bollar när de kom på idén om att slå vad.

– Han bara "får jag 500 spänn om jag sätter korgen där borta", 60 meter bort, och jag bara "snälla du får 1000 spänn, det är helt omöjligt och sätta den där". Och killen sätter den på tredje försöket!, säger Pernilla glatt och fortsätter:

– Och han blev så lycklig, så han hoppar runt. Först blev han ju lycklig för att han typ gjorde en hole-in-one, nu heter det ju inte det, men det är ju typ som att han har gjort det. Och så att han då vann de här pengarna som jag ökade mitt vad med, hysteriskt mycket pengar. Han blev så glad och hoppade runt!

Theo utskälld på golfbanan – Pernilla ryter ifrån

Att Theo blev glad är med andra ord inte så konstigt. Men bredvid honom stod en golfare som inte alls tyckte om Theos reaktion.

Annons

– Men då stod det en sådan där golfare som aldrig har satt sin fot på Gekås Ullared, för det är han för fin för, förklarar Pernilla i podden och fortsätter:

– Och när Theo då skuttat runt så säger han till Theo "Steady boy, steady boy" och jag bara "Excuse me? What are you saying?" och han bara "det är en golfbana, han ska lugna ner sig" och jag bara "okej, då kan du säga det på ett annat sätt. Det är ett barn du pratar till, eller det är en människa, han är inget jävla djur. Det är inte en hund du pratar till".

Pernilla menar att den där golfaren är nyrik och använder sig av hundkommandon, precis som alla andra nyrika personer. Uttalandet får Sofia Wistam att reagera och Pernilla rättar sig.

– Christian älskar att spela golf och han är en vanlig människa. Det klart att det finns människor som spelar golf för att de älskar sporten och naturen och allting, men det finns de där!

FOTO: Discovery+

Annons