ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jessica Wahlgren utesluts helt – exet Linus avslöjar uppgörelsen

14 sep, 2022 
Jessica Wahlgren Norman och Linus Wahlgren
Ex-makarna Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman har jobbat tillsammans på Pernilla Wahlgrens show.
Men nu kan Linus avslöja för Hänt att Jessica utesluts.
Annons
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Jessica Wahlgren Norman, 47, var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 46. Men efter att ha delat tio år tillsammans så valde paret att gå skilda vägar.

Under deras fem år långa äktenskap fick de två barn tillsammans – Love och Colin. Men trots att Jessica och Linus inte längre är i en relation är de idag goda vänner och är båda mycket engagerade föräldrar med delad vårdnad.

Nu har Jessica funnit kärleken på nytt i före detta tennisproffset Magnus Norman, 46. Deras vägar korsades för två år sedan, året därpå förlovade de sig och ytterligare ett år senare gick det stora bröllopet av stapeln.

Linus och Jessica om att arbeta tillsammans

Jessica har länge arbetat som makeup-artist, bland annat på Pernilla Wahlgrens egna show Pernilla Wahlgren har hybris. Nu ansluter sig ex-maken Linus till föreställningen efter att en medlem i ensemblen, Ola Forssmed, 48, hoppat av.

Annons

I våras pratade Linus om hur det ska bli att jobba med Jessica, som Expressen tidigare rapporterat om.

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skriver han.

Även Jessica uttalade sig om situationen i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan – och det verkar inte bli något problem för henne heller.

– Det är så många som har frågat ”Hur känns det?”, men vi är ju vänner, förklarar Jessica.

Jessica stoppas från Pernilla Wahlgren har hybris-turnén

Nu kommer däremot Linus med ett besked gällande Jessicas medverkan på turnén som snart fortsätter ut i landet och kommer pågå fram till slutet på december.

För Hänt berättar Linus att Jessica inte kommer att följa med på turnén. Hon behöver nämligen vara hemma med barnen som ex-makarna har tillsammans.

– Hon sminkar när vi är i Stockholm. Inte under turnén, då är hon hemma. Och jag får åka iväg. Det blir så eftersom vi har barn ihop hon och jag, så då får det bli så.

Jessica är alltså bara med på föreställningarna som går av stapeln i Stockholm medans Linus snart åker ut på turné med resten av Hybris-gänget.

Stort lycka till med turnén!

FOTO: SVT/Karin Törnblom/TT

Annons