Christina Schollin flyttar ifrån gemensamma boendet med Hans

Christina Schollin, Hans Wahlgren

Christina Schollin har fullt upp med uppsättningen Macbeth.
Men nu möts vi av oväntade nyheter gällande skådespelaren.
Nämligen att hon flyttar ifrån maken Hans.
Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina Schollin
0:31

Efter reklamen: Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina Schollin

(0:31)

Slå på ljud

Skådespelaren Christina Schollin, 84, har en lång och ikonisk karriär bakom sig och nu är hon dessutom aktuell i Shakespeares Macbeth på Dramaten.

– Det ingick inte i mina planer att jag skulle stå på scen igen, berättade Schollin i Malou efter tio när hon redogjorde för hur det gick till när hon tackade ja till rollen den stora teaterrollen vid 84 års ålder.

Men nu kommer skådespelaren med ett nytt stort besked vid 84 års ålder. Nämligen att hon flyttar ifrån hennes gemensamma boende som hon har med maken Hans Wahlgren.

Christina och Hans kärleksliv tillsammans – varit gifta i 65 år

Christina och Hans lever minst sagt ett lyxliv, då de åker mellan Sverige och Spanien. Makarna bor ute på Norra Lagnö i "det stora röda huset", som barnbarnet Benjamin Ingrosso har skrivit en låt om. Men så fort vintermörkret börjar nära sig beger sig duon till Nerja, Spanen, där de bor under längre perioder.

Där njuter de av den spanska solen, maten och bara livet.

I fjol firade Christina och Hans sin 65-årsdag i kärlekens tecken. Christina passade då på att hylla sin make och dela med sig av en kärleksförklaring.

”Idag - den 16:e April firar vi två att vi varit ett par i 65 år! På min blogg finns fler bilder från våra år tillsammans”, skrev hon till inlägget.

Christina Schollin flyttar ifrån gemensamma boendet med Hans

Men nu har vi möts av ett nytt besked gällande Christina och Hans boendesituation. Nämligen att Christina har flyttat ifrån deras gemensamma boende.

Det är i en intervju med Expressen som dottern Pernilla Wahlgren delar med sig av beskedet. Christina har nämligen flyttat in till hennes barnbarn Bianca Ingrosso precis som resten av familjen Wahlgren/Ingrosso eftersom hon vill ha nära till Dramaten när hon spelar Macbeth.

Om maken Hans också har flyttat in till sitt barnbarn är oklart, men det låter mysigt tycker vi att hela familjen har samlats!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN