TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Christina Schollin visar upp lyckan – 2 år efter pandemin

26 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Christina Schollin i en rosa blus och ett guldigt halsband, tittar in i kameran.
Christina brukar ha ett firande med sina vänner på Christina-dagen. På grund av pandemin har de dock behövt skjuta upp det. Men nu visar hon upp lyckan!
Annons
Se när Christina Schollin tatuerar sigBrand logo
Se när Christina Schollin tatuerar sig

Den folkkära skådespelaren Christina Schollin, 84, har gjort sig känd genom många framträdanden i både tv och på teaterscenen. Tidigare i år var hon aktuell med föreställningen MacBeth på Dramaten.

En annan anledning till att Christina ständigt är aktuell är att hon är mamma till en av Sveriges största tv-profiler Pernilla Wahlgren, 54. Tillsammans har de medverkat i både Masked Singer och Pernillas egna reality-serie Wahlgrens värld.

Christina använder Instagram flitigt och pratar ofta om lyckan hon delar med sin dotter och sina barnbarn, som bland annat är influencern Bianca Ingrosso, 27 och musikartisten Benjamin Ingrosso, 24.

Benjamins spektakulära överraskning – hyllade morföräldrarna

Som många gånger tidigare firade familjen Wahlgren/Ingrosso midsommar ute på Lagnö. Eftersom att morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren, 85, bor i ett stort rött hus där brukar familjen åka dit för att vara samlade på högtiden.

Annons

Det här året var det dock lite annorlunda. Benjamin Ingrosso hade nämligen förberett en liten överraskning till sina morföräldrar. Han bjöd på en gratiskonsert till alla på plats på dansbanan i Lagnö, och sjöng en sång om den röda villan han spenderat som mycket tid med mormor och morfar i.

Christina publicerade senare ett inlägg där hon berättade om den känslofyllda ögonblicket.

Vi - Mormor och Morfar - satt naturligtvis på första parkett och fick höra när Benjamin sjöng Det stora röda huset som är en hyllnings-sång till oss och vårt hus där han älskar att vara och där han tillbringat somrarna ända sedan han var riktigt liten! Jag lovar - inte ett öga var torrt!” skrev hon bland annat.

Christina Schollin visar upp lyckan efter pandemin

I år var första gången sedan starten av pandemin som Christina kunde hålla i en fest för sina vänner på Christina-dagen. Hon berättar om det på sin Instagram samtidigt som hon visar upp bilder från det lyckosamma firandet.

Här får ni litet bilder från min årliga Fruntimmersfest som går av stapeln varje år den 24/7 på Christina-dagen! I år var det den 30:e gången!!!! Sååå glada vi var att ses efter 2 pandemi-år

På bilderna syns Christina Schollin ihop med fjorton vänner. De står framför poolen och poserar mot kameran med stora leenden då de äntligen kan ses och fira Christina dagen med mat och sång!

FOTO: Sandberg Magnus/ Aftonbladet/TT, Tärnhuvud Anna/Aftonbladet/IBL/TT

Annons