Linus Wahlgren stoppas helt – nu plockas han bort

Linus Wahlgren

Linus Wahlgren är mer aktuell än någonsin och syns på flera håll.
Men nu stoppas han när den populära serien slopas helt.
Nån jävla konstig anledning” säger han till Hänt.
UDDA VECKOR – Klipp: Behöver du verkligen en son till?
0:42

Efter reklamen: UDDA VECKOR – Klipp: Behöver du verkligen en son till?

(0:42)

Slå på ljud

Linus Wahlgren, 46, är en av de så välkända syskonen i Wahlgren-familjen. Han är i skrivande stund ute på turné med sin syster Pernilla Wahlgrens föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

Linus hade inte en plats i showen till en början men efter att en medlem i ensemblen, Ola Forssmed, 48, hoppat av så fick han frågan om han ville ersätta, vilket han gjorde!

Linus Wahlgren om att jobba med sin ex-fru Jessica

Han arbetar inte bara med sin kära syster Pernilla. Sanningen är den att han dessutom delar arbetsplats med sin ex-fru Jessica Wahlgren Norman, 47, som i somras gifte om sig på nytt med den före detta tennisspelaren Magnus Norman, 46.

I våras pratade Linus om hur det ska bli att jobba med Jessica, som Expressen tidigare rapporterat om.

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skriver han.

Även Jessica har i sin podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan kommenterat hur det är att jobba med sin ex-make.

– Det är så många som har frågat ”Hur känns det?”, men vi är ju vänner, förklarar Jessica.

Därför plockas den populära serien bort

Men Linus syns inte bara i den pågående föreställningen. Bland annat är han aktuell i Över atlanten som han berättat för Hänt var en upplevelse utöver det vanliga.

Dessutom medverkade han i tv-serien Udda veckor som kunde ses på Discovery+. Men nu undrar många tittare vart nästkommande säsong av den populära serien tagit vägen. I en intervju med Hänt berättar Linus om beslutet kring fler säsonger – som varit planerade men nu slopas.

– Nu när HBO och Discovery har slagits ihop så är det tyvärr så. Att Udda veckor och serien Lust har hamnat i samma malpåse lite. Så de har tagit bort vissa serier, av nån jävla konstig anledning som jag inte riktigt fattar eller kan förklara. Så tyvärr är det så att Udda veckor har hamnat on hold, säger Linus.

Det var meningen att Linus skulle filmat ytterligare två säsonger av serien i detta nu.

– Vi skulle ha spelat in under hösten, det är därför jag jobbar med Pernilla nu. För egentligen skulle jag ha filmat nu under hela hösten, en säsong tre och fyra. Men HBO och Discovery slås ihop och av nån anledning satt massa produktioner i malpåsen. Det är jättetråkigt för det var många som tyckte om den. Så just nu kan jag inte säga så mycket mer.

Tråkigt för Udda veckor med desto roligare för Pernilla Wahlgren har hybris som fick med sig Linus på tåget!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN