Pernilla Wahlgrens stora familjelycka med Christian Bauer: ”Äntligen”

Artisten Pernilla Wahlgren har en gul blus.

Pernilla Wahlgren njuter av semestern och det fina vädret i sitt nya hus i Marbella. Nu visar hon upp familjelyckan med Christian Bauers barn och barnbarn.
”Äntligen”, skriver hon.
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende
0:29

Efter reklamen: Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

(0:29)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har ständigt många bollar i luften.

Under våren har hon medverkat i tv-succéerna Masked singer och Wahlgrens värld samtidigt som hon har jobbat med sin egna föreställning. Utöver det har hon också två stora husprojekt, ett hemma på Lidingö och ett i Spanien.

Det nya huset i Marbella köpte hon tillsammans med pojkvännen Christian Buaer, 56. Paret har nu kilat stadigt i över ett år och de verkar fortfarande vara pirrigt nykära!

Så är Pernillas relationen till Christian familj

I Wahlgren och Wistam berättar Pernilla för poddkollegan och vännen Sofia Wistam, 56, hur hennes relation till Christians familj är.

– Nej men det funkar ju strålande skulle jag säga. För det första så hade ju mamma och pappa [Hans Wahlgren, 85, och Christina Schollin, 84, reds. anm.] någon jämnårig att leka med, eftersom Christians mamma är precis lika gammal. Så det var ju kul för dem, säger Pernilla i podden och fortsätter:

– Sedan Caroline då, Christians dotter, har två barn varav den ena är lika gammal som Cleo, som är dotter till Jakob och Melina som var med. Alla funkar väldigt bra ihop och jag sa det, jag pratade med Christians svärson, att det är ju ganska mycket ungdomar. Alltså det är ju mer folk i deras ålder egentligen som brukar fira midsommar hos oss, än folk i min ålder.

Eftersom Pernilla inte har egna barnbarn är längtan stor, men hon har tidigare berättat om glädjen över att få vara bonusmormor till Christians dotters son Collin.

Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Se klippet här!

Pernilla visar upp lyckan med Christians familj: ”Äntligen”

Nyligen var Pernillas son Benjamin Ingrosso, 24, och hans kompisar på semester i huset. Men nu är det äntligen Christians familjs tur att få njuta av vädret och det nya huset.

På Instagram visar Pernilla upp den stora lyckan när hela familjen är samlad, och på bilderna får man en glimt av den fantastiska familjemiddagen.

”Äntligen kom Christians familj hit också!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

Härligt med lite familjemys i solen!

FOTO: DISCOVERY +, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!