Pernilla Wahlgrens lyxresa med Christian Bauer – se bilderna här

05 jun, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla Wahlgren är på plats i Marbella tillsammans med pojkvännen Christian Bauer.
Nu visar hon upp privata bilder från vad paret egentligen gör när de är på resa tillsammans.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, fann kärleken i varandra efter att ha blivit rekommenderade att dejta genom en gemensam vän. Paret tog en dejt, för Pernilla var det den första dejten på flera år.

Efter det tog det ett tag innan Pernilla bestämde sig för att faktiskt satsa på Christian. I hennes podd Wahlgren & Wistam har hon berättat att Christian ställde ett ultimatum där han ville veta vad hon egentligen kände kring allt.

Nu i efterhand vet vi hur kärlekssagan slutade och än idag sprudlar kärleken mellan paret.

Därför köpte Pernilla Wahlgren Casa Rosa 2.0

Det var under våren förra året som Pernilla äntligen kunde bekräfta att det var Christian som var hennes nya pojkvän. I samband med en resa till hennes Casa Rosa i Marbella kändes allt rätt och hon kunde berätta den glada nyheten. Nu är paret tillbaka i Marbella, men denna gång är de inte i Casa Rosa...

Annons

I podden har Pernilla även berättat om anledningen till varför hon köpte ett nytt hus i Marbella – när hon redan hade ett.

– Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!, sa hon i podcasten.

Pernillas privata bilder med Christian på lyxresan

Det nya huset i Spanien kallar hon för Casa Rosa 2.0. I sommar kommer hon och Christian troligtvis tillbringa mycket tid där. Men trots att huset var i fint skick redan när Pernilla köpte det så har hon väntat med att flytta in. Hon har nämligen valt att göra en renovering. Nu är renoveringen klar och så här blev resultatet.

”Bit för bit börjar mitt nya ”Casa” bli som jag vill…!” ÄLSKAR att pyssla & hålla på här i mitt andra hem i solen..”, skrev Pernilla då.

Nu väljer Pernilla att dela med sig av fler bilder från den härliga resan med Christian Bauer. Paret verkar minst sagt ha saker att göra, det är nämligen allt ifrån träning till sång som står på agendan.

Annons

”Lite sol, Lite Padel, lite god mat, lite träning, lite falsksång & MYCKET skratt & kärlek! Dagarna här med honom är inte jättetråkiga….!”, skriver Pernilla och visar upp bilder från resan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons