LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren osäker på nya bröllopet – nu berättar hon: ”Saker som är hemliga”

17 jun, 2024 
Snart ringer bröllopsklockorna för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer!
Men Pernilla kan tyvärr inte avslöja så mycket mer än så...
– Jag vet inte riktigt vad jag har sagt och inte sagt, förklarar hon för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, träffades för första gången för drygt tre år sedan via deras gemensamma vän Fanny.

Sedan dess har otroligt mycket hänt. Idag är de sambos och bor i Pernilla Wahlgrens lyxvilla på Lidingö i Stockholm. De är även gifta sedan några månader tillbaka. Ceremonin gick av stapeln i största hemlighet i Lidingö kyrka följt av en bröllopsmiddag bakom stängda dörrar hemma hos paret.

Det blev med andra ord ett vinterbröllop – trots att det inte alls var planen från början. Men det hela berodde på att Pernillas pappa Hans Wahlgren inte hade långt kvar att leva.

Pernilla Wahlgrens nya ord om bröllopet

Hur som helst har planen hela tiden varit ett somrigt bröllop utomlands och detta kommer hända även fast att Pernilla och Christian egentligen redan är gifta. När det kommer till själva bröllopsplatsen så har flera ställen varit på tapeten. Dock lutar det troligtvis åt någonstans i Spanien.

Annons

I den nya säsongen av Wahlgrens värld pratas det mycket om det kommande bröllopet och när Hänt träffar Pernilla på pressträffen av Allsång på Skansen kommer ämnet givetvis på tal.

Vad kan du säga om bröllopet i september?

– Ja men grejen är såhär att vi spelar ju in det där programmet hela tiden och så sänds det efter ett tag, säger Pernilla till Hänt.

Pernillas osäkerhet kring bröllopet – vet inte vad hon sagt

Att Wahlgrens värld sänds så långt i efterhand har Pernilla också uttalat sig om, men när det kommer till bröllopsplanerna blir detta lite problematiskt. Pernilla är nämligen osäker på vad hon sagt och inte sagt, vilket såklart leder till att hon inte riktigt vet vad hon kan svara på frågorna om bröllop.

– Jag säger ju saker där, som jag tror är hemliga, och så vet jag inte om jag sagt dem eller inte. Och så plötsligt kommer det ut och jag bara "nej men gud, säger jag det här i tv nu? Då kommer alla veta det", förklarar Pernilla för Hänt och tillägger:

– Så jag vet inte riktigt vad jag har sagt och inte sagt. Så du får titta på Wahlgrens värld helt enkelt så får du se, för jag kommer avslöja allt där till slut.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Max

Annons