pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren i tårar – efter händelsen med Bianca

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Under lördagen var det dags för Pernilla Wahlgren att gästa sin dotter Bianca Ingrosso i talkshowen Bianca.
Då öppnar hon bland annat upp sig om de tuffa åren som ensamstående mamma.
– Jag kände mig så ensam, berättar Pernilla i talkshowen.
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gången
0:30

Efter reklamen: Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gången

(0:30)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, föddes rakt in i kändisskapet och har fortsatt på det spåret sedan hon själv var ung. Som den eminenta skådespelerskan och sångerskan hon är har hon tagit sig ann otaligt många roller i tv-program och musikaler.

Nyligen nåddes vi dessutom av den stora nyheten att det är just Pernilla som nu tar över stafettpinnen efter Sanna Nielsen som allsångsledare på Allsång på Skansen.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, säger Pernilla till SVT.

Pernillas fyra barn – det gör de idag

Men en strålande karriär är långt ifrån det enda som Pernilla håller kärt. Hon har dessutom fyra barn – Oliver Wahlgren Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theodor Wahlgren.

Alla respektive barn har även de fortsatt mamma Pernillas fotspår och lever ett liv mer eller mindre i det offentliga.

Oliver är en välkänd dj och även nu en känd krögare med sin välbesökta restaurang Olli i Stockholm. Biancas karriär går spikrakt uppåt med sina egna bolag och är en av våra största och mest inflytelserika influensers. Benjamin har även han valt musikspåret och har ett mycket framgångsrikt år bakom sig där han vunnit flera av de största priserna inom genren.

Theo som är 15 år och fortfarande bor tillsammans med Pernilla syns även han ofta i familjens realityserie Wahlgrens värld.

Tuffa åren som ensamstående mamma: ”Ensam”

Bianca har nyligen kommit med sin helt egen talkshow Bianca – något som länge varit en dröm. I lördagens avsnitt är det ingen mindre än hennes egen mamma Pernilla som gästar.

Stämningen går från skratt till gråt och de kommer in på hur hårt Pernilla jobbat – både i sin karriär men också som ensamstående mamma.

– Det är helt sjukt vad du har klarat av, jag förstår inte hur du har pallat. Jag tror inte att ni förstår hur mycket hon har jobbat. Jag kan driva om att du har tackat ja till för mycket men det har ju varit för att någon ska stå där och köpa mat till vårt bord som vi ska äta sen. Och kämpa kämpa kämpa, säger Bianca i talkshowen och fortsätter:

– Vi såg ju dig knappt, men tack gode gud fick vi ju följa med dig på ditt jobb. Och på det så var vi galna och alla sökte efter din uppmärksamhet och du har ju uppfostrat oss själv. I vanliga fall kan man ju dela det mellan en mamma och en pappa. Och du fick alla oss fyra hel själv. Hur har du orkat mamma? frågar hon sin mamma.

Det har hänt mer än en gång att Pernilla och Bianca bråkat i realityserien. Pernilla berättar att det i sånna stunder var krävande att vara ensamstående. När de pratar om sin mamma och dotter relation blir det minst sagt känslosamt.

– Jag visste ju ingenting annat. Men jag tror också att det var det som var jobbigt med våran konflikt att jag kände mig så ensam. Om vi bråkade och du kallade mig fula ord så var det ingen som stod bredvid och sa ”sådär säger man inte till sin mamma”. Och till slut tappade du respekten för mig och sen gick jag ner på din nivå och så tappade vi respekten till varandra, berättar Pernilla.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN