LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso dissar Danny Saucedo – privata samtalet: ”Skäms”

28 okt, 2022 
Bianca Ingrosso och Danny Saucedo
Danny Saucedo är en av gästerna i Bianca Ingrossos nya talkshow Bianca.
Under inslaget med artisten framkommer det att han och Bianca har ett lite speciellt förflutet ihop.
– Jag skäms ju lite faktiskt, säger programledaren.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Både Danny Saucedo, 36, och Bianca Ingrossos, 27, kärleksliv har blivit rejält omskrivna i medierna de senaste åren. Danny var ju som bekant ihop med artist-kollegan Molly Sandén, 30, i många år och det forna paret hann till och med förlova sig innan de gick skilda vägar 2019.

Idag har Molly och Danny en fin relation till varandra och Molly har dessutom avslöjat att hon hyser väldigt starka känslor för hans nuvarande flickvän, modellen Anna Eriksson, 27.

”Anna är världens finaste och jag kommer alltid älska Danny och vilja vara hans vän”, skrev Molly om Anna under en frågestund på Instagram nyligen.

Bianca Ingrossos lycka efter uppbrottet från Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso har, till skillnad från Danny, varit ihop med en och samma person sedan tonåren. Hans namn är såklart Phillipe Cohen, 28, och det är ingen hemlighet att förhållandet varit svajigt.

Annons

Bianca och Phillipe har gjort slut många gånger och återförenats minst lika många. Men det senaste uppbrottet, som tv-profilen bekräftade i augusti, verkar vara annorlunda.

På Instagram har Bianca Ingrosso förklarat att hon aldrig har mått så bra som hon gör just nu.

”Fina ni som frågar. Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram story i samband med att hon avslöjade uppbrottet.

Danny Saucedo och Bianca Ingrossos privata chatt

Rejält omskrivna kärleksliv, vad mer har Danny och Bianca gemensamt? Jo, de är båda aktuella med nya tv-program och möts dessutom i Bianca Ingrossos nya talkshow Bianca i veckan!

Annons

Danny Saucedo kommer snart att synas i rutan igen. Den 16 december är det nämligen premiär för hans nya program Ägd av Danny, som han gör för Prime Video. I Bianca avslöjar de att Danny utan framgång har kontaktat Bianca Ingrosso flera gånger för att få med henne i sin nya serie.

– Jag har längtat efter ett sånt här program. Men jag måste också be om ursäkt för att jag... jag skäms ju lite faktiskt. För du frågade ju om jag ville vara med, oj titta där, säger Bianca samtidigt som en chatthistorik mellan henne och Danny dyker upp på en skärm.

Bianca Ingrosso om varför hon dissade Danny Saucedo

Danny och Biancas chatt visar sig snarare likna en monolog där artisten vid upprepade tillfällen har frågat tv-profilen om hon vill vara med i Ägd av Danny.

Annons

– Jag har blivit dissad två gånger i mitt liv av tjejer. Det var en tjej i mellanstadiet som heter Emma, kommer aldrig glömma henne. Och så är det en annan tjej. Hon sitter här och heter Bianca, säger Danny Saucedo och fortsätter:

– Jag ringer, jag smsar, jag ringer, och hon ghostar mig.

Bianca Ingrosso bekräftar att Danny har varit väldigt på henne och anledningen till detta är att han ville att Bianca skulle pranka sin bror Benjamin Ingrosso, 25. Tv-profilen menar att hon dissade artistens samtal och meddelanden på grund av att hon umgicks med sin bror när Danny sökte henne.

FOTO: Discovery+

Annons