Pernilla Wahlgren om 13-årige sonen Theos olycka i skidbacken

Pernilla Wahlgren och sonen Theo

Pernilla Wahlgren och sonen Theo har varit på en skidsemester ihop.
Men resan slutade inte alls som de hade tänkt sig när 13-åringen plötsligt ramlade i backen.
– Då fick han panik, säger Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam.

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 53, är inte en främling när det kommer till barnuppfostran. Hon är nämligen fyrbarnsmamma och har varit igenom en hel del med sina söner Oliver Ingrosso, 31, Benjamin Ingrosso, 23 och Theodor ”Theo” Wahlgren, 13, samt dottern Bianca Ingrosso, 26.

De tre äldsta barnen har Pernilla ihop med ex-maken, tillika krögaren, Emilio Ingrosso, 55. Skilsmässan blev en stökig historia men trots detta har Emilio och Pernilla en fin relation till varandra idag.

LÄS MER: Jessica Wahlgrens tårar efter insikten om barnen

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på, har hon tidigare sagt i en intervju med Damernas värld.

Därför syns inte Theo i Wahlgrens värld

Pernillas yngsta son, Theo Wahlgren, fick hon tillsammans med ex-pojkvännen Joachim Lennholm, 48. Det forna paret gick skilda vägar när Theo var ett år gammal. Att Joacim och Pernilla kommer bra överens idag är något hon är väldigt glad över.

– Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, har Pernilla berättat för Svensk dam.

Theo är den enda i syskonskaran som fortfarande bor hemma men trots detta syns han sällan till i familjens realityserie Wahlgrens värld. Anledningen är att han helt enkelt inte vill vara en del av programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla om Theos smärtsamma skada

Theo är betydligt yngre än alla sina syskon, men de har ändå en väldigt nära relation till varandra. Pernilla Wahlgrens följare brukar även påpeka att han är väldigt lik sin bror Benjamin Ingrosso.

Julen tillbringade hela familjen tillsammans men dagarna därpå åkte Pernilla och Theo iväg på en skidresa utan de andra. Semestern verkar ha varit väldigt njutbar – fram tills dess att det blev dags för det sista åket. I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren att sonen råkade ut för en smärtsam olycka.

– Sen kommer han och då har han jätteont för han har ramlat i backen. Jag ser på honom att han har ont men jag tänker att ”ja, han är ganska tuff av sig”.

Men situationen blev inte bättre utan tvärtom. Snart insåg Pernilla att de behövde tillkalla vårdpersonal.

– När vi sitter där blir smärtan bara starkare och starkare, säger hon och fortsätter sedan:

– Då fick han panik för och säger ”det här gör så ont, jag klarar inte av den här smärtan, det här går inte”.

Det visade sig att Theo Wahlgren hade brutit ett ben i axeln. Han behövde dock inte gipsa skadan utan klarade sig med en mitella.

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock efter upptäckten i Pernillas bild på Theo

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens plötsliga erkännande om kärlekslivet

FOTO: Dplay