Pernilla Wahlgrens plötsliga erkännande om kärlekslivet

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens kärleksliv är ett återkommande ämne i Wahlgrens värld.
Efter helgens händelser känner sig Pernilla väldigt lycklig – och delar nu med sig av en ny uppdatering till fansen.

I Wahlgrens värld har tittarna i flera års tid fått följa Pernilla Wahlgren, 52, och hennes familj i deras fyllda vardag, som består av både hårt arbete och mängder av skratt. Pernillas kärleksliv har varit ett hett ämne under programmets gång. Dottern Bianca Ingrosso, 25, gillar nämligen att kommentera sin mamma dejtande och påpekar ofta att det är dags för Pernilla att finna mannen i sitt liv.

Omskrivna kärleksrelationerna

På 80-talet fann Pernilla kärleken i Emilio Ingrosso, 54, och det forna paret hade ett av Sveriges mest uppmärksammade förhållanden. Efter att Emilio dansat bakom Pernilla i hennes stora hit Picadilly circus, som hon tävlade med i Melodifestivalen, uppstod kärlek. De var gifta i nästan 10 år innan de skiljde sig 2002 och tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso, 22.

Skilsmässan kom att bli en turbulent historia men idag har ex-makarna en fin relation till varandra. Emilio har exempelvis funnits i publiken under Pernillas humorshow Kort, glad & tacksam.

Strax efter uppbrottet träffade Pernilla polisen Joachim Lennholm, 47, under en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. Det slog gnistor och Pernilla hade nu en ny man vid sin sida. Paret fick tillsammans sonen Theo Wahlgren, 13, men efter sex år fick relationen sig ett slut. Detta efter att Joachim hade varit otrogen mot Pernilla.

Mediumets ord om Pernillas kärlek

Sedan dess har Pernilla Wahlgren varit singel men i Wahlgrens värld har tittarna fått följa med henne ut på dejt och även sett henne besöka ett kändismedium. Kvinnan som spådde Pernilla kunde då se att hon någon gång i livet ska gifta om sig, men mannen som hon beskrev visade sig inte låta riktigt så som Pernilla själv hade hoppats på.

Över sommaren är det nu säsongsuppehåll för programmet men det innebär såklart inte att följarna inte kan ta del av vad Pernilla har för sig. Hon är nämligen en aktiv Instagram-användare och har dessutom en blogg där hon dagligen berättar om sitt liv.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stora lyckan efter helgens händelser

I helgen var Pernilla på en babyshower för familjevännen Melina Criborn som väntar sitt första barn. Tillställningen, där man firar att bebisen snart ska födas, visade sig bli väldigt lyckad och likaså fortsatte Pernillas helg att vara.

Hon hann nämligen även med en middag med kändisvännerna Sofia Wistam, Anna Brolin och Jessica Wahlgren. Helgens händelser visade sig leda till att en glad Pernilla kände sig nöjd över vad livet har att erbjuda. Hon passade även på att uppdatera bloggläsarna om sin relationsstatus.

”Jag må vara singel – men TRÅKIGT – det har jag inte…!”, skriver Pernilla på bloggen.

FOTO: Lotte Fernwall/TT/Karin Törnblom/TT