Jessica Wahlgrens tårar – stora saknaden till barnen

Jessica Wahlgren

TT
Tv-profilen Jessica Wahlgren har haft en tung start på det nya året.
I ett öppenhjärtligt inlägg berättar hon nu om de starka känslorna.
”Längtar ihjäl mig efter mina barn och gråter för att de inte är hos mig nu, nu, nu”, skriver hon på Instagram.

Tv-profilen och make up-artisten Jessica Wahlgren har varit öppen med att hon lider av pdms. Det berättade hon för första gången om i somras när hon gästade Bathina – en podcast.

– Jag har ju någonting som heter pdms. Det är som pms, men d:et står för depression. Så jag går ju ner i någon slags depression varje månad, berättar hon i avsnittet.

– Halva mitt liv går åt till att ha ångest. Alltså riktigt riktigt illa, säger hon i podcasten till Bathina Philipson.

LÄS MER: Ellinor Bjurström stöttas efter erkännandet om tuffa tiden

Ärliga orden om kampen

I ett ärligt Instagraminlägg berättar hon nu om en särskilt jobbigt dag som hon haft.

”Intressant dag idag för mig. Började nästan gråta för jag var så dålig i padel idag. en vän sa ‘vad sur du låter’ började tokgråta. Tittar på ett underhållningsprogram... tokgrinar”, skriver hon och berättar att längtan efter sina barn Colin och Linn, som hon har med ex-maken Linus Wahlgren, och varit jobbig.

”Längtar ihjäl mig efter mina barn och gråter för att de inte är hos mig nu nu nu! Två människor jag älskar skriver fint om/till mig på Insta... jajamensan börjar gråta då också... dessa JÄVLA HORMONER! Jag vet att det inte är ”normalt” att bli så här ledsen för dessa saker... min hjärna fattar det men det hjälper inte, jag gråter för ALLT. Jag orkar inte!”.

Jessica Wahlgren skriver också och tackar för allt stöd, bland annat från sin pojkvän, tidigare tennislegendaren Magnus Norman.

”Tack världens bästa Magnus för att du är en klippa när jag går ner så här djupt. Tack också alla underbara följare som delar era erfarenheter med pms/pmds försöker svara så många jag bara kan”, skriver hon.

Stödet från följarna

Hon får också stöttning från sina följare, många av vilka kan känna igen sig i hennes problem.

”Dessa hormoner vi får dras med. Jag gråter för lite och ingenting också. Hoppas du får må bra snart”, skriver en person.

”Jessica det är fanimig skiiit, även om vi vet om ljusare dagar . Du är skör, sårbar och känslorna är som små öppna sår. Tur du har alla fina runt dig . Barnen kommer snart”, skriver en annan och en tredje tycker att det är tryggt att läsa att fler går igenom samma sak.

”Förstår hur du känner dej och så i dessa tider, har oxå med hormonerna. Gott att veta att det finns fler nu kämpar vi. Allt ska bli bra vi är bäst”.

Bild: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Ola Axman/TT

Läs mer: Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingen

Läs mer: Jessica Wahlgren bryter tystnaden om yngre kärleken