pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren avslöjar okända kontraktet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer flyttade nyligen in i det enorma lyxhuset Villa Wahlgren på Lidingö.
I Framgångspodden svarar tv-profilen på en fråga som många fans säkert har funderat över – har paret tecknat samboavtal?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

(0:39)

Slå på ljud

Kärleken spirar mellan Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57! Två år har passerat sedan tv-profilen avslöjade att hon har hittat kärleken på nytt efter sju år som singel.

Och sedan dess har mycket hänt. För ett par månader sedan gick Christian ner på knä och friade till sin flickvän. På Instagram fick vi sedan se flera bilder och videor från den romantiska stunden.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt. Vänta, vänta, är jag förlovad? Åh herregud. Ska jag gifta mig? Ska vi gifta oss? Wow!, sa Pernilla när hon precis sagt ja.

Pernilla Wahlgren om samboavtal med Christian Bauer

Att Pernilla Wahlgren är upp över öronen förälskad i sin Christian Bauer råder det inga tvivel om. Men oavsett hur kär man är är det viktigt att ha koll på ekonomin och skydda sina tillgångar, något tv-profilen verkar ha stenkoll på.

När Pernilla i veckan gästar Alexander Pärleros, 38, succépodcast Framgångspodden berättar hon att hon och fästmannen har skrivit under ett samboavtal.

– Ja, det har vi. Vi har skrivit under ett samboavtal. Vilket gör att det man kliver in med tar man med sig om det skulle spricka, säger Pernilla i podcasten.

Därför var Pernilla Wahlgren tveksam till att flytta ihop med Christian

När Pernilla och Christian Bauer träffades var hon i full gång med att bygga sitt hus på Lidingö. I julas flyttade de äntligen in i det hus som har fått namnet Villa Wahlgren.

Det var ingen självklarhet att Pernilla och Christian skulle bli sambor. Tv-profilen var lite tveksam till att släppa in någon så nära på livet efter att ha levt ensam i alla dessa år.

”Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom mitt hus inte kommer vara klart förrän om ett år”, sa hon till en början om att flytta ihop med pojkvännen.

Men lagom till att huset stod klart landade Pernilla och Christian i att de vill bo ihop. Nästa steg för paret är att gifta sig, och där har Pernilla Wahlgren såklart redan börjat fundera på hur hon önskar att bröllopet blir!

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN