ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här friar Christian Bauer till Pernilla Wahlgren – första bilderna

29 dec, 2022 
Här friar Christian Bauer till Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig.
Till en början fick vi endast se bilder på ringarna – men nu har dottern Bianca Ingrosso delat med sig av en video från självaste frieriet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Kärleken mellan Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 56, har bara fortsatt blomma sedan de våren 2021 bekräftade att de är ett par. Det var faktiskt varken Christian eller Pernilla själv som avslöjade att hon hade träffat någon, utan dottern Bianca Ingrosso, 27.

– Ja hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull, sa Bianca i podcasten Ursäkta ett par veckor innan nyheten om kärlekslyckan blev känd.

Sedan dess har mycket hänt i relationen. De har lärt känna varandras respektive barn och familjer och har dessutom nyligen flyttat ihop i Pernilla Wahlgrens nybyggda, enorma lyxhus på Lidingö.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig

I veckan tog de sitt förhållande till nästa nivå. Under en skidresa gick Christian Bauer ner på knä och friade till sin Pernilla!

Det var på Instagram som tv-profilen gick ut med den glädjande nyheten och vi fick då även se det lyckliga parets ringar.

Annons

Jag sa JA!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget, som har fått tusentals kommentarer.

Så friade Christian Bauer till Pernilla Wahlgren

Frieriet ägde alltså rum på en skidsemester, som Pernilla och Christian är på ihop med Pernillas barn Bianca, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15.

Nu har Bianca lagt upp en Instagram story där hon har filmat förlovningen, och det var sannerligen en riktigt intim och romantisk stund!

I klippet sitter de runt ett bord i dov belysning. Vi får då se när Pernilla Wahlgren trär på sig ringen på sitt finger och sedan kramar om sin fästman.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt. Vänta, vänta, är jag förlovad? Åh herregud. Ska jag gifta mig? Ska vi gifta oss? Wow!, säger Pernilla i klippet.

Annons

Det verkar som att Wahlgrens värld-tittarna kommer att få se frieriet i familjens realityserie också, eftersom det står en kameraman bakom dem.

Därefter gav sig gänget ut på en skotertur i den vackra vinternatten. I denna sekvens skriker Pernilla Wahlgren:

– Jag är så lycklig!

Stort grattis till Pernilla Wahlgren och Christian Bauer!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons