Pernilla Wahlgren i chock efter Mikael Persbrandts oväntade ord

Pernilla Wahlgren och Persbrandt

Pernilla Wahlgren var på premiären av Katt på hett plåttak – som lillebrodern, Linus Wahlgren, medverkar i.
Efteråt fick Pernilla ta emot den ”största dissen” av Mikael Persbrandt.

Linus Wahlgren, 45, är yngst av syskonen Wahlgren. Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren blev han inslängd i kändisvärlden redan när han var liten.

Idag är Linus själv en mycket framgångsrik skådespelare, som synts i otaliga serier, tv-produktioner samt olika teaterscener.

I flera år var Linus gift med Jessica Wahlgren – innan de gick skilda vägar 2012. Tillsammans har de barnen Colin och Linn. Linus uttalar sig sällan om sitt kärleksliv och efter skilsmässan från Jessica har han inte gått ut med att han skulle ha träffat någon ny kärlek. Jessica däremot har gått vidare och träffat en ny man, i form av den före detta tennisproffset Magnus Norman. Tidigare i år förlovade sig paret och idag bor de i en villa i Täby, utanför Stockholm.

PÅ TV Så långa och gamla är alla deltagare i Idol

Pernilla Wahlgren på premiären för Linus Wahlgrens nya pjäs

Nu i höst här är Linus Wahlgren aktuell med Tennessee Williams klassiska pjäs Katt på hett plåttak på Maximteatern, en pjäs som handlar om ett familjedrama om lögner, svek och osanningar. I pjäsen spelar Linus mot Livia Millhagen.

I onsdagskväll var det premiärdags. En som satt i publiken var storasystern Pernilla Wahlgren – och hon var minst sagt stolt över sin brors insats. I ett inlägg på Instagram hyllar hon sin lillebror något enormt.

Wow!!!! Så obeskrivligt STOLT över min överjävligt begåvade älskade lillebror som BRILJERADE i ”Katt på hett plåttak” på Maximateatern i Stockholm ! Fantastisk ensemble med legender på scen!!! Stående ovationer!!!”.

Men efter showen hände någonting lite oväntat. Skådespelaren Mikael Persbrandt kom fram Linus och Pernilla Wahlgren – och la en kommentar som inte riktigt gick hem hos Pernilla.

”Och Linus fick den finaste komplimangen – och JAG samtidigt den största dissen nånsin av Mikael Persbrandt – som berömde mig för min begåvade SON…!!", skriver Pernilla i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Så lever Unga-föräldrar Sindy Niklasson idag – vändningen med barnen

LÄS OCKSÅ: Titti Schultz om bruten vänskap, pojkvännen Erik och framtiden

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pernilla Wahlgren/Instagram

Senaste nytt