LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren planerade om bröllopet – efter orden om Hans hälsa

11 dec, 2023 
Pernilla och Hans
Pernilla Wahlgren bekräftar nu att bröllopet planerades om på bara några veckor.
Men vad var det egentligen som gjorde att allt förhastades?
I Wahlgren & Wistam berättar hon att Hans Wahlgren och Christina Schollins beslut var avgörande.
– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer, säger Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, planerade att gifta sig under ett stort bröllop utomlands, sommaren 2024. Men plötsligt avslöjade Pernilla att paret istället ingått äktenskap under ett vinterbröllop i Lidingö kyrka.

Sanningen avslöjad – därför gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer så hastigt

Men vad var det då som gjorde att Pernilla och Christian plötsligt slängde alla sina planer åt sidan och gifte sig i kyrkan trots att de tidigare kommit överens om att de inte ville ha ett kyrkbröllop. Tidigare var det något oklart om paret haft planen på att gifta sig privat hela tiden men nu erkänner Pernilla att beslutet kom hastigt.

Annons

– Det är helt otroligt att man kan styra ihop ett bröllop på bara några veckor men det gick, säger Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam.

Vidare motiverar hon anledningen till:

– Tiden går fort och livet är skört.

Pernilla berättar även att paret var tvungna att gifta sig lagligt i Sverige även om de i framtiden planerar att arrangera den stora dagen utomlands.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen.

– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”.

Hans Wahlgrens beslut ändrade allt för Pernilla – pappans starka ord i kyrkan

Att Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85, tillbringar vintern i Sverige hör inte till vanligheterna. De brukar nämligen bosätta sig i sitt hus i Spanien men Pernilla har tidigare berättat för Hänt varför Hans varit kvar i Sverige medan Christina åkt en snabbare vända till parets andra hem.

Annons

– Han bor hos mig för att mamma är i Spanien tillsammans med min bror Niclas. Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg medan mamma var trött på det här dåliga vädret så därför är pappa kvar hemma hos mig och så får vi supermysig egentid, sa då Pernilla till Hänt.

Tillfället är inte det enda som Hans har bott hos Pernilla, i podcasten berättar hon nu att föräldrarna bor hos henne numera.

– De bor ju hos mig här, så vi vaknade upp på bröllopsdagen allihopa. Jag, mamma, pappa och Christian, säger hon.

Bröllopet kom att bli en dag som familjen sent glömmer. På Instagram har de alla delat med sig av bilder från stunden i kyrkan och ett av momenten som Pernilla verkar allra nöjdast med är när Hans ledde henne in i kyrkan.

”Snön föll utanför. Kyrkklockorna ringde. Dörrarna öppnades och jag gick in i kyrkan med min älskade pappa vid min sida, som överlämnade mig till min Christian med orden; ”Ta hand om henne nu… ”. En stund jag alltid kommer att bära med mig…..”, skriver hon på Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons