ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför bor Hans Wahlgren, 86, hos Pernilla – dotterns avslöjande om hans hälsa

25 okt, 2023 
Pernilla och Hans
Hans Wahlgren har flyttat in hos sin dotter Pernilla Wahlgren.
Nu berättar hon för Hänt om anledningen till inflytten samt hur det ligger till med Hans hälsa.
– Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”

Pernilla Wahlgren, 55, är nära sina föräldrar. Ofta syns hon umgås med både Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85.

På senaste har Hans till och med synts bo hemma hos Pernilla, något som hon glatt visat upp på sociala medier. Pernilla och hennes pappa har både varit iväg på små utflykter samt tillbringat tid hemma i Villa Wahlgren, detta medan Christina gett sig iväg till Spanien med Niclas Wahlgren, 58.

Pernilla Wahlgren om varför Hans bor hemma hos henne – orden om pappans hälsa

Vanligtvis brukar Christina och Hans bege sig till semesterparadiset tillsammans men denna gång lämnades alltså Hans hemma. Och vad är då anledningen till det kan man undra? När Hänt träffar Pernilla under pressträffen för Warner Bros. Discovery berättar hon om beslutet som grundar sig i Hans hälsa.

Annons

– Han bor hos mig för att mamma är i Spanien tillsammans med min bror Niclas. Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg medan mamma var trött på det här dåliga vädret så därför är pappa kvar hemma hos mig och så får vi supermysig egentid, säger Pernilla till Hänt.

Hur är det med de två, är allt bra?

– Det är jättebra, jag har världens piggaste och härligaste föräldrar. Jag älskar att bo med de och ha de hos mig, det vill jag ha mer av. De brukar inte vara hemma så mycket på vinterhalvåret så hellre att de bor hemma hos mig än att de sitter ute på landet och fryser.

Niclas Wahlgrens bilder från semesterresan med Christina Schollin

Hur länge Christina väntas vara iväg är i nuläget oklart. Men det råder inga tvivel kring att hon och sonen har det bra borta i semesterhuset i Nerja. Häromdagen delade Niclas med sig av ett bildspel med bilder från resan.

”Mamma. Vilken rockstjärna du är”, skrev Niclas till bilderna på Christina.

FOTO: TT

Annons