Pernilla Wahlgrens ursäkt efter plötsliga försvinnandet

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är vi vana att se lite här och var.
Numera i programmet The Masked Singer där hon sitter i panelen.
Nu ber hon dock fansen om ursäkt efter sitt mystiska försvinnande.
”Inte räckt till”, skriver hon.

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu högaktuell som en personerna i panelen i det nya musikprogrammet The Masked Singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Förutom att titulera sig som artist så är hon tv-profil, poddare, programledare, bloggare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, så har hon det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går på Kanal 5 och Discovery +.

LÄS MER: Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

Pernilla Wahlgrens chock efter avslöjandet i Masked singer – kände inte igen sin mamma

Under det första avsnittet av The Masked Singer gissade Pernilla Wahlgren rätt på vem som gömde sig under masken, det var ingen mindre än Sven Melander. Dessutom gissade hon nästan rätt på sin egen mamma Christina Schollin men ändrade sig i sista sekund till Siw Malmkvist. Och ack vilken chock Pernilla fick när hon faktiskt insåg vem det var som gömde sig bakom fåret!

– Det var väldigt mycket som stämde på min mamma tycker jag men jag tar det på rösten. Jag tror att det är Siv Malmkvist, sa hon då.

Förutom att synas i tv-rutan titt som tätt så håller Pernilla på att bygga sitt drömhus på Lidingö. Det var nämligen i Wahlgrens värld Pernilla berättade att hon ville flytta, och har nu äntligen hittat sin drömtomt på Lidingö! Där är tanken att hon ska bygga sitt drömhus och hon är nu i full gång, planen är att hon ska kunna fira jul i huset i år.

Instagram visade hon upp huset för följarna och skrev: ”Längtar tills jag får vakna upp i det här sovrummet varje morgon...! Kommer bli magiskt!! I kvällens avsnitt av ”WAHLGRENS VÄRLD”, får ni se när jag & @dreamsandcoffee_arkitekt kollar in min tomt & känner av hur mitt blivande hus kommer se ut när det blir klart...!”

Pernilla Wahlgrens ursäkt efter plötsliga försvinnandet: ”Inte räckt till”

Som nämnt tidigare bloggar även Pernilla och har en stor följarskara som läser bloggen och uppdateringar på sociala medier. Och det råder ingen tvekan om att tv-profilen har många bollar i luften, hon har ofta så mycket jobb att hon ibland behöver prioritera bort, i della fall blev det bloggen.

För fansen ber hon nu om förlåtelse att hon inte varit aktiv och meddelar att hon inte räckt till.

”Förlåt att jag inte uppdaterat så ofta som jag brukar. Har haft väldigt mycket jobb senaste veckorna, och tiden har tyvärr inte räckt till.”

LÄS OCKSÅ: Hasse Aros avslöjande om familjelivet med 25 år yngre hustrun

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystanden

FOTO: Kanal 5 // Janerik Henriksson/TT

Senaste nytt