Idol 2023 marknadsföring banner

Per Morberg om relationen till döttrarna och barnbarnen

11 okt, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318Johanna Alm
Per Morberg
Stjärnkocken Per Morberg har fem döttrar tillsammans med sin fru Inese Bergs Morberg.
Nu berättar han om relationen till sina barn.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Per Morberg har många framgångsrika jobb på sitt cv. Han är bland annat skådespelare, kock och har dessutom varit jurymedlem i Sveriges mästerkock.

Han har dessutom haft det egna programmet Vad blir det för mat? på TV4. Första säsongen av programmet släpptes redan 2007 och höll igång fram till 2017. Men nu var det längesedan man fick se Per på tv i matsammanhang, och nu verkar hans följare ha fått nog av att vänta.

Följarnas vädjan om att få tillbaka Vad blir det för mat?

Efter en matlagningsvideo som Per la ut på Instagram dök det upp en hel del kommentarer från följare som mer än gärna vill att det populära matlagningsprogrammet ska komma tillbaka.

En följare skrev bland annat: ”Snälla Per! Gör en ny säsong av Vad blir det för mat. Så som du brukade göra. Inga preppkockar eller drönare. Bara du och ett team. Du skrev TV-historia med säsong 1 till 8”.

Per Morberg om relationen till sina barn

Sedan hela 40 år tillbaka är Per tillsammans med hustrun Inese Bergs Morberg, 65. I en intervju med Hemtrevligt har han tidigare berättat om deras kamp i början av deras relation.

Annons

– När vi var unga och hade lite sämre med pengar. Dålig bil och vi pantade flaskor för att få ihop pengar. Det var bitvis tufft, sa han då.

Men de dagarna är över. Idag har paret varit gifta i 33 år och har fem döttrar ihop – Janina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg.

För tre år sedan blev Per morfar för första gången till dottern Alida och pojkvännen Bill Skargårds dotter. I en intervju med Hemmets Journal berättar han hur han tacklar sin nya roll som morfar.

– Det är härligt att se hur klok och söt hon är. Framför allt är det min hustru som leker och läser sagor med henne. Jag lagar maten. Hon har en bra smak, säger han till tidningen.

Eftersom tv-profilen har fem döttrar och en karriär som fortfarande går spikrakt uppåt kan det vara svårt att hinna ge tid för familjelivet. Detta är dock något som stjärnkocken inte verkar ha några problem med.

I intervjun med Hemmets Journal berättar han om relationen till sina barn, och det verkar inte finnas några som helst tvivel om kärleken han har till sina barn.

Annons

– Jag älskar mina barn och de älskar mig. Det är bra, sa han då.

FOTO: JANERIK HENRIKSSON / TT, Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

Annons