Sigrid Bernsons pappa Christer – nya bilden på familjemedlemmen

Sigrid Bernson och Robin

På premiären av den nya James Bond-filmen No time to die var proffsdansaren Sigrid Bernson på plats.
Med sig hade hon en familjemedlem som inte är riktigt lika van vid ramljuset som hon själv är.
Se bilden på dem två här!

NO TIME TO DIE – se den officiella trailern här
Slå på ljud

Sigrid Bernson, 32, är sedan två år tillbaka tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Paret dansade ihop i Let's dance tidigare det året och bekräftade senare att de är ett par efter att en hel del rykten om en eventuell romans mellan dem florerat under säsongens gång.

Sedan dess har Sigrid och Robins förhållande gått som på en räls och de har både köpt ett hus samt en båt som de har renoverat.

Sigrid Bernsons relation till bonussonen William

Robin har sonen William sedan ett tidigare förhållande, som flickvännen Sigrid har kommit väldigt nära. På Sigrids sociala medier lägger hon ofta ut bilder och texter där hon hyllar bonussonen och kärleken hon känner för honom.

Även Robin har vid ett antal tillfällen delat med sig av lyckan att ha flickvännen och sonen i sitt liv. För ett tag sedan la han ut en bild på sonen och Sigrid med en känslosam text, under bilden på Sigrid och William skrev han:

”Den här bilden gör mig lycklig i magen. Ni gör det så jäkla enkelt att gå upp på morgonen!”

Kändisparets barnplaner i framtiden

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har båda två berättat i intervjuer med Hänt hur de ser på att skaffa ett gemensamt barn i framtiden.

– Inte i dagsläget men vi får väl se i framtiden. Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, sa Robin vid ett tillfälle.

I en annan intervju med Hänt berättade Sigrid Bernson om sina barnplaner med pojkvännen Robin:

– Just nu så tar jag och Robin det lite som de kommer, det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, sa hon då.

Sigrid Bernson visar upp sin pappa

I nuläget verkar dock både Robin och Sigrid ha fullt upp med annat. Förra veckan var Sigrid Bernson på plats på premiären av den nya James Bond-filmen No time to die . Men hon hade inte med sig Robin Bengtsson på röda mattan, utan sin pappa Christer. Christer har inte tidigare synts i offentligheten.

Under kvällen fotades hon tillsammans med pappan och på sitt Instagram-konto har Sigrid Bernson nu delat med sig av en bild från besöket.

”Igår var jag och min pappa på premiären av den nya Bond-filmen!! Den va grym”.

Sigrid Bernson med pappa Christer

FOTO: Sigrid Bernson/Instagram

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Idol-Philip Ström är sjuk – så blir det på fredag

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN