Penny Parneviks lyxnatt med makens familjemedlem: ”Jag trodde...”

Penny Douglas

Penny Parnevik blev överraskad av sin man Douglas med en lyxnatt på hotell.
Men han skulle inte delta på vistelsen, utan lät nämligen sin familjemedlem åka istället.
0:53

Efter reklamen: Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

(0:53)

Slå på ljud

Tv-profilen Penny Parnevik, 25, och hockeyspelaren Douglas Murray, 42 är ett par sedan flera år tillbaka, och har två barn tillsammans, sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1.

Och i sommar vankas det bröllop för paret! Men sanningen är att de redan är gifta sedan nästan tre år tillbaka, något som Hänt var först med att avslöja. Vigseln registrerades i San Fransisco redan 2019.

Med anledning av coronaviruset blev själva bröllopet dock uppskjutet. Men i sommar kommer äntligen deras riktiga bröllopsfirande att äga rum!

Pennys chock när Douglas kom hem från svensexan

Det var inte bara bröllopet som blev uppskjutet, utan så även de traditionsenliga svensexan och möhippan, där maken och bruden separat firar det kommande bröllopet tillsammans med sina vänner. Ofta är det också vännerna som ligger bakom planeringen för dessa event, och så även i Penny och Douglas fall.

Douglas blev nämligen kidnappad till sin svensexa – som sannerligen verkar ha gått vilt till! När han kom hem igen fick Penny en chock då hennes make kom stapplandes fram på kryckor.

– Sen så visade det sig att Douglas hade gjort illa sig på svensexan, ”surprise, suprise”, och han går nu på kryckor i tre veckor. Så när jag kom hem så blev det inte så mycket avlastning för min del, som var själv med barnen i typ 5-6 dagar för han kan inte göra någonting, berättar Penny i sin vlogg.

Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Se klippet här!

Överraskningen på hotellet

Men det är inte bara fest och firande som gäller inför bröllopet för makarna. I helgen överraskade Douglas sin fru med en lyxig hotellvistelse – men det var inte han som skulle komma att göra henne sällskap under natten. Utan bokningen var till för Penny och hennes svägerska, Douglas syster, Rosanna Murray, 29.

På sin Instagram visar Penny upp bilder från deras mysiga vistelse, och i kommentarsfältet får Douglas hejarop för att rå om sin fru och syster på det sättet.

”Alla snubbar take notes", skriver en.

”Han är för gullig”, skriver en annan.

Penny verkar uppskatta gesten och att få kvalitetstid med sin svägerska.

”När jag trodde det va back to reality så överraskade Douglas med hotellnatt med min soon to be sister”, skriver hon till följt av ett hjärta.

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!