Penny Parnevik visar upp bröllopslyckan – privata bilderna avslöjar

DOUGLAS MURRAY, PENNY PARNEVIK

Penny Parnevik ska gifta sig i sommar med sin älskade Douglas Murray. Men först är det möhippa om står på agendan.
Nu visar Penny upp privata bilderna.
0:28

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

(0:28)

Slå på ljud

I sommar ringer äntligen bröllopsklockorna för Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42. Paret har velat gifta sig länge men pandemi och graviditet har stått lite i vägen för planerna.

Penny och Douglas är däremot redan gifta – på papper. Hänt har tidigare rapporterat om uppgifterna från Skatteverket. Faktum är att Penny och Douglas ingick äktenskap redan i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Samma år gick Douglas ner på knä och friade till Penny och bara ett par veckor senare avslöjade det nyförlovade paret att de väntade sitt först barn. I augusti 2019 föddes sonen Atticus. I början av mars 2021 kom även lillasyster Pebble till världen.

Caspers utseendeförvandling – dagar efter bebislyckan

Penny sköt upp bröllopet med Douglas – blev gravid

Penny och Douglas hade tänkt gifta sig sommaren 2020, men vi alla vet vad som hände under covidåret 2020 och alla större tillställningar tvingades ställa in. Så eftersom Penny och Douglas ville ha ett stort bröllop fanns det inget annat val än att skjuta upp planerna.

Men Penny och Douglas satt inte sysslolösa för det. Paret bestämde sig nämligen för att istället skaffa ett litet syskon så länge.

– Vi skulle ju gifta oss i sommar och då ville vi absolut inte vara gravida. Men när vi insåg att vi inte skulle gifta oss, mitt i Let's dance-perioden, så diskuterade vi om jag skulle gå av p-piller. Men vi hade sagt att om jag inte blev gravid innan sommaren var slut så skulle jag gå på p-piller igen. Vi ska gifta oss nästa sommar och jag vill inte vara antingen gravid eller supernyförlöst inför bröllopet, har Penny tidigare sagt i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Privata bilderna från möhippan

Men i sommar blir alltså det efterlängtade bröllopet äntligen av och innan dess ska mycket ske. Med all säkerhet har paret säkert inplanerade möhippor respektive svensexor och nu har Penny redan dragit igång!

Omar Rudberg tar över rollen som reporter – Se klippet här

Se klippet här!

I helgen befann hon sig nämligen ute på Harö natur, som har både boende och restaurang. Penny var på plats tillsammans med massa andra tjejkompisar, även systern Peg Parnevik, 26, syntes till på bilderna.

Nu berättar Penny om möhippan för hennes väninna.

”Möhippa för världens finaste vän, kan STARK rekommendera Harö Natur !!!!!!!”, skriver Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!